Sportos férfi keres telt hölgyet párt barátságra.
Lehet jó nagy popsid szőrös puncid.
Lehet jó nagy popsid szőrös puncid.
Jövő hét szombat estére keresünk párként párt borozgatós, párcserés találkozóhoz. Helyünk van, de utazni is tudunk.
Sziasztok!
Van itt olyan hölgy, vagy pár aki eltöltene velem pár önfeledt szextől fűtött órát Flórián téri lakásomban? Ha igen, várom mihamarabbi privat levelüket!
Üdv:
Vidka
Van itt olyan hölgy, vagy pár aki eltöltene velem pár önfeledt szextől fűtött órát Flórián téri lakásomban? Ha igen, várom mihamarabbi privat levelüket!
Üdv:
Vidka
szőrős pinát kényesztetnék
not part bi ffit keresek kor alkat nem szamit
Szívesen ismerkednék telt alkatú hölggyel ☺️
Mi egy kedves , picit telt pár vagyunk, hasonló párt keresünk . Írjatok priviben.

Sziasztok telt lányt nőt keresek minden jóra , Pest megye Vác és környéke utazni tudok !
Biszex nőt vagy párt keresünk
Irj privit
(Ez egy válasz louies üzenetére (2018. 09. 08. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szekszárdi pár házaspár hölgy tagját kényeztetném diszkréten! Leveleket privát üzenetben várom.
szőrős puncit kényesztetnék
Sziasztok! Ma este kb. f8-tól 9-ig, pénteken pedig akár kora estétől hajnalig szó szerint állok igényes hölgy, pár rendelkezésére 18/4 borotvált farkammal, Budapesten
Képcsere részemről o.k., többesben is van tapasztalatom, jó pasinak tartott, potens, férfias, harmincas nem független férfi vagyok.
Várom a leveled

Képcsere részemről o.k., többesben is van tapasztalatom, jó pasinak tartott, potens, férfias, harmincas nem független férfi vagyok.
Várom a leveled

not part vagy bi ffit keresek
not paet keresek
Sziasztok! Balaton eszaki part, Veszperm kornyeken holgy?
Sziasztok október utolsó hétvégére háromnapos pihire párral ismerkednénk az uticélt döntsük el közösen ....
Kedves Hölgyek és párok!
A mai nap folyamán mostantól egészen kora délutánig várom jelentkezését azoknak, akik eltöltenének velem pár önfeledt órát. Hetero szexpartnereket keresek. Én egy 30 éves kedves odaadó férfi vagyok 17/5 ös borotvált intimmel. Saját lakással rendelkezem, amit szívesen rendelkezésre bocsátok. Minden üzenetet szeretettel várok. Ápoltság és diszkréció maximálisan adott és elvárt. Többi privatban.
Üdvözlettel:
Vidka
A mai nap folyamán mostantól egészen kora délutánig várom jelentkezését azoknak, akik eltöltenének velem pár önfeledt órát. Hetero szexpartnereket keresek. Én egy 30 éves kedves odaadó férfi vagyok 17/5 ös borotvált intimmel. Saját lakással rendelkezem, amit szívesen rendelkezésre bocsátok. Minden üzenetet szeretettel várok. Ápoltság és diszkréció maximálisan adott és elvárt. Többi privatban.
Üdvözlettel:
Vidka
szőrős pinát nyalnék
Telt Hölgy popóját nyalnám , Pápa , és k.ke.....