szőrős puncit kényesztetnék
duci szőrős puncit kényesztetnék

Kedves Goldengate felhasználók!
Csütörtöktől vasárnapig Székesfehérváron tartózkodom. Ez idő alatt keresnék hölgyeket, párokat forró intim pillanatokra. Ha bárki igényt érez a társaságomra, várom mihamarabbi üzenetét. Én egy 31 éves helyes férfi vagyok Budapestről. Kedves igényes úriember normális szép intimmel, kevés tabuval és forró vágyakat.
Üdv:
Vidka
Csütörtöktől vasárnapig Székesfehérváron tartózkodom. Ez idő alatt keresnék hölgyeket, párokat forró intim pillanatokra. Ha bárki igényt érez a társaságomra, várom mihamarabbi üzenetét. Én egy 31 éves helyes férfi vagyok Budapestről. Kedves igényes úriember normális szép intimmel, kevés tabuval és forró vágyakat.
Üdv:
Vidka
Sziasztok! Győri hölgy, pár aki ma du 17-20 között eseteleg szexelne egy igényes, izmos, bevállalós győri pasival? Írjatok!
Part not Keresek for alkat nem szamit
Sziasztok! Győri hölgy, pár aki ma eseteleg szexelne egy igényes, izmos, bevállalós győri pasival? Írjatok!
Zalaegerszeg és környékén most azonnal vagy a délelötti órákban szexelnék.Enyhe bi oké.Szabadban,vagy párokhoz is felmegyek.Kor alkat nem feltétel.Sürgős csak ma jó!És csak most!
Ápolt jó méretű pasi hármashoz hellyel üzi
Sziasztok !
Szeged és környékén keresek:
Olyan hölgyet vagy párt akinek nem a külső a legfontosabb (kockahas, csupa izom és 18+ farok ) hanem elfogadja a duci, átlagos farok és átlagos kinézetet !
Aki egy őszinte és normális férfit keres nem csak dugásra hanem ismerkedésre és barátkozásra (és ami alakul) az írjon és ismerjen meg !
Szívesen beszélgetek és ismerkedek bárkivel
Szeged és környékén keresek:
Olyan hölgyet vagy párt akinek nem a külső a legfontosabb (kockahas, csupa izom és 18+ farok ) hanem elfogadja a duci, átlagos farok és átlagos kinézetet !
Aki egy őszinte és normális férfit keres nem csak dugásra hanem ismerkedésre és barátkozásra (és ami alakul) az írjon és ismerjen meg !
Szívesen beszélgetek és ismerkedek bárkivel
Belevaló nőt keresnék Cegléd és kőrnyékén!Imâdok puncit nyalni!
Zalaegerszegi biszex jó méretű helyel rendelkező inteligens pasit keresünk harmasra borotvált ápolt legyél és nyitott. Az sem baj ha irányítható
Debrecen+100 km körzetében keresek bevállalós Bi párt
Mindent amit csak hármasban lehet
Mindent amit csak hármasban lehet
Kor alkat nem szamit not part keresek
Telt nagy segü nőt nyalnék!!!Bp és környékéről
Dombóvár v körny.
Molett hölgytagú pár vagyunk.
Hasonló párral ismerkednenk....
Csak pár.
Molett hölgytagú pár vagyunk.
Hasonló párral ismerkednenk....
Csak pár.
Sziasztok . Telt duci lányt keresek minden jóra kór nem számít , Pest megye Vác és környéke utazni tudok !
Kedves Goldengate felhasználók!
Üdv:
Vidka
Üdv:
Vidka
Kor alkat nem szamit
kecskeméti nőt vagy párt keresek