Sziasztok. 35 éves pasi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt.
Sziasztok. Vas megyében Bük környékén keresek olyan hölgyet aki kiverné nekem miközben én kinyalom.
Sziasztok!
Teltebb alkatú lányokkal/érettebb hölgyekkel töltenék el pár forró órát
Teltebb alkatú lányokkal/érettebb hölgyekkel töltenék el pár forró órát

Sziasztok! Győri lányt,asszony,párt keresek! Igényes, izmos pasi vagyok, 20/5 fazonos intim! Napközben 7-15 között érnék rá! Kocsi van, hely megoldható!
Sziasztok!
Szilveszterre keresünk párt ,lányt ,pasit.Lusták vagyunk úgy ,hogy fogadni tudunk
utazni nem
Elvárás az ápoltság és ,hogy szeresd a dundi nőket
És persze ,hogy szeress hülyéskedni nagyokat röhögni
Szilveszterre keresünk párt ,lányt ,pasit.Lusták vagyunk úgy ,hogy fogadni tudunk
utazni nem

És persze ,hogy szeress hülyéskedni nagyokat röhögni

50-es duci párként keresünk párt,párokat forró szilveszteri programhoz.
Sziasztok.Budapesti 40 éves ápolt pasi vagyok.Szivesen ismerkednék telt hölgyel vagy párral.Irjatok üzenetet.Köszönöm
Érett duci nőt keresek aki szereti a fiatalabb korosztályt.
Nudista és egyéb (textiles) programokhoz duci pár párokat(!)
kulcsszavak: nem szexpartnert, értelem, értjük a nemet, akkor sem, egyedül álló pasit pláne nem, hátha van még normális ember ebben a közösségben, még egy próba, barátság
kulcsszavak: nem szexpartnert, értelem, értjük a nemet, akkor sem, egyedül álló pasit pláne nem, hátha van még normális ember ebben a közösségben, még egy próba, barátság

Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párral ismerkednék!!!

Ismerkednék csinos lányokkal , párokkal asszonyokkal . Igényes ápolt, hetero srác vagyok . Kifejezetten kedvelem a Milfeket . Privát partik . swinger házibulik minden érdekelne, két ünnep között és szilveszterkor is . Utazni tudok minden érdekelne ,mustang1932@indamail.hu . Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek

Ismerkednék csinos lányokkal , párokkal asszonyokkal . Igényes ápolt, hetero srác vagyok . Kifejezetten kedvelem a Milfeket . Privát partik . swinger házibulik minden érdekelne, két ünnep között és szilveszterkor is . Utazni tudok minden érdekelne ,mustang1932@indamail.hu . Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek

Sziasztok. Duci hölgytagu pár vagyunk. Ma estére keresnünk párt egymás előtti sexre. Utazni nem, de fogadni tudunk Pest megyében.
Sziasztok kit lehetne dugni?

veszprémi, sportos 27 éves férfi ismerkedne hölgyekkel. 50 km-es sugárban, és Pestre szivesen elutazok hozzád. Egyébként hétvégente nálam is van hely.
nemdohányos , 40-es duci, maci telt párral esetleg pasival ismerkednénk
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este 20 óra után párral- lánnyal ismerkednék!!!

Sziasztok! Győri lányt,asszony,párt keresek! Igényes, izmos pasi vagyok, 20/5 fazonos intim! Napközben 7-15 között érnék rá! Kocsi van, hely megoldható!
Sziasztok.Budapesti 40 éves ápolt pasi vagyok.Szivesen ismerkednék telt hölgyel vagy párral.Irjatok üzenetet.Köszönöm