Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok 22éves fiú keres telt hölgyet közös örömökre monor és környékén!
Sziasztok! 25 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, holnapi nap csatlakoznék párhoz vagy lányhoz, utazni tudok, ha érdekellek, képeimhez megadom a hozzáférést, privibe írj légyszíves.
Köszönöm hogy megnézted
Köszönöm hogy megnézted

Sziasztok!
hölgyet,urat,párt keresünk vágyaink megvalósításához!
Telt alkat,nagy fenék,nagy cici,nagy farok előny!!
hölgyet,urat,párt keresünk vágyaink megvalósításához!
Telt alkat,nagy fenék,nagy cici,nagy farok előny!!
50-es átlagos kinézetű pasi vagyok. Korombeli, hölgyeket keresek Nyíregyháza és környékéről minden jóra.Szeretem a kicsit extrém dolgokat (exhibicionizmus / kukkolás) illetve az orális kényeztetést.
Sziasztok
Hölggyel vagy párral ismerkednék Bp-i nemfüggetlen pasi vagyok.
Hölggyel vagy párral ismerkednék Bp-i nemfüggetlen pasi vagyok.
Bár ne lenne ekkora távolság
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 13. kedd 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 13. kedd 16:12
Törölt felhasználó (939668)

Nemdohányos, 40-es, duci maci telt pasival , párral ismerkednénk!
Nemdohányos, 40-es, duci maci telt pasival , párral ismerkednénk!
50-es átlagos kinézetű pasi vagyok. Korombeli, hölgyeket keresek Nyíregyháza és környékéről minden jóra.Szeretem a kicsit extrém dolgokat (exhibicionizmus / kukkolás) illetve az orális kényeztetést.
Hali
Budapesti hölgy van?lehet pár is
En 44 eves vekony sportos 19 cm farokkal
Budapesti hölgy van?lehet pár is
En 44 eves vekony sportos 19 cm farokkal
Sziasztok telt duci lányt nőt keresek minden jóra Pest megye Vác és környékéről , én 47év 172cm 73kg barna haj szemátlagos alkat !
Dec. 17-én szombat 13-14 órától keresünk párt Debreceni együttlétre. Hely megoldható. Levelet írjatok
Sziasztok! Győri lányt,asszony,párt keresek! Igényes, izmos pasi vagyok, 20/5 fazonos intim! Napközben 7-15 között érnék rá! Kocsi van, hely megoldható
Kecskemêt környêkên molett hölgyet felesèget kênyeztetnêk alkalmankènt diszkrêten!
Sziasztok VESZPRÉM BALATONALMÀDI vonalon ismerkednék telkarcsu lànyokkal
Sziasztok Klaudia vagyok egy Bajai lány, és szívesen beszélgetnék, ismerkednék olyan lánnyal aki a közelben lakik! irjatok
molnar.klaudia.022@gmail.com

Szexelnék

duci nővel teló szexelnék
Sziasztok.Budapesti 40 éves ápolt pasi vagyok.Szivesen ismerkednék telt hölgyel vagy párral.Irjatok üzenetet.Köszönöm
Sziasztok.Budapesti 40 éves ápolt pasi vagyok.Szivesen ismerkednék telt hölgyel vagy párral.Irjatok üzenetet.Köszönöm