veszprémi, sportos 27 éves férfi ismerkedne hölgyekkel. 50 km-es sugárban, és Pestre szivesen elutazok hozzád. Egyébként hétvégente nálam is van hely.
nemdohányos , 40-es duci, maci telt párral esetleg pasival ismerkednénk
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este 20 óra után párral- lánnyal ismerkednék!!!

Sziasztok! Győri lányt,asszony,párt keresek! Igényes, izmos pasi vagyok, 20/5 fazonos intim! Napközben 7-15 között érnék rá! Kocsi van, hely megoldható!
Sziasztok.Budapesti 40 éves ápolt pasi vagyok.Szivesen ismerkednék telt hölgyel vagy párral.Irjatok üzenetet.Köszönöm
Pasikat,hölgyeket keresünk akik egy telt párhoz csatlakoznának.Esetleg párok is szóba jöhetnek .
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párral ismerkednék!!!

Sziasztok!
telo szexelnék duci nővel vagy párral
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Kedden este párral ismerkednék!

Sziasztok!
hölgyet,urat,párt keresünk vágyaink megvalósításához!
Telt alkat,nagy fenék,nagy cici,nagy farok előny!!
hölgyet,urat,párt keresünk vágyaink megvalósításához!
Telt alkat,nagy fenék,nagy cici,nagy farok előny!!
duci telt kövér párt bi ffit keresek
Sziasztok! Holnap délutánra/estére keresünk hölgy beszállót. Van valakinek kedve csatlakozni?
Sziasztok! Győri lányt,asszony,párt keresek! Igényes, izmos pasi vagyok, 20/5 fazonos intim! Napközben 7-15 között érnék rá! Kocsi van, hely megoldható
Kaposvàr-Dombóvàr?
Hölgy?
Hölgy?
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek hölgyet korhatár nélkül,olyat aki szereti ha a popójába is kapja.
Nemdohányos, 40-es, duci maci telt pasival , párral ismerkednénk!
Sziasztok!
párt,hölgyet keresünk ma estére vágyaink megvalósításához!
Telt alkat,nagy fenék,nagy cici,nagy farok előny!! Borotváltak legyetek! helyünk van
párt,hölgyet keresünk ma estére vágyaink megvalósításához!
Telt alkat,nagy fenék,nagy cici,nagy farok előny!! Borotváltak legyetek! helyünk van
Természetes szőrzettel rendelkező hölgyet keresek.
sziasztok. ma estére keresnénk párt egymás előtti sexre. női bi még beleférne. a többi meg alakul.