Pest megyebe valaki nöpar?
Sziasztok!
Korunkbeli nemdohányzó párral ismerkednénk.
Korunkbeli nemdohányzó párral ismerkednénk.
Szép arcú,46 éves 130 kg-os páromnak keresek kedves, sportos,nyitott férfit hosszútávra szexpartnernek,szeretőnek,hol hármas felállásra,hol pedig csak beszállás nélkül nézném,fotóznák. Nagy mellek,nagy fenék ,enyhén szőrös punci.30 éves kor alatt nem keresünk.Nemcsak szex-barátság is..Köszönjük.
Hatalmas méretű hölgyekért rajongó sportos férfi vagyok.150 kg feletti,ápolt társat keresek felső súlyhatár nélkül.Mindenféle kapcsolatra nyitott vagyok.
veszprémi fiú ismerkedne.
sziasztok! Írtam privátba!
(Ez egy válasz cucaimi üzenetére (2016. 08. 26. péntek 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Délutánra / estére keresek szexpartnert Budapesten. Duci nők előnyben, de ez nem feltétel. Helyem van, tudlak fogadni. Gyengéd, odafigyelő 30 éves pasi vagyok.
sziasztok hőlgyet vagy párt keresnék csatlakozással kor nem számit pécs
100 kg. testsúly feletti, alkalmi szexpartnerem keresem olyan hölgy személyében, aki csak egy kis kényeztetésre vágyik ma este vagy vasárnap este.
Szia!
Ma kora este ?
(Ez egy válasz sex75 üzenetére (2016. 08. 25. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 25. csütörtök 10:03
Ma kora este ?

Sziasztok!
Pesten és Pest megyében keresek telt duci hölgyet és párt.168/90/40 éves pasi vagyok.Kor nem számít.
Szép napot mindenkinek.
Pesten és Pest megyében keresek telt duci hölgyet és párt.168/90/40 éves pasi vagyok.Kor nem számít.
Szép napot mindenkinek.
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. 195/80. Péntek este szívesen csatlakoznék párhoz, lányhoz. Imádok puncit kényeztetni!

Lemaradtam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 25. csütörtök 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 25. csütörtök 16:33

Törölt felhasználó (1389822)

Sziasztok! Ma estére keresem szexpartneremet Budapesten. Ráér valaki?

Sziasztok! Ma estére keresem szexpartneremet Budapesten. Ráér valaki?

Csorna v körny?
Ma este hölgy?
kisbakancs5@gmail.com
Ma este hölgy?
kisbakancs5@gmail.com
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek.
Szép napot mindenkinek.
elhanyagolt duci hölgyet kényeztetnék gyöngyösön
Békés megyei pár szintén megyén beluli párokat keres parcserére illetve enyhe bi-re! Hely kellene utazni tudunk! békésipar74@citromail.hu vrjuk a bemutatkozo leveleket!
Örökítsétek meg kalandjaitokat egy saját szexfilm formájában! Elképzelésetek alapján vállalom home videótok elkészítését. Ha igazán profi munkát szeretnétek keressetek bátran. Kedvező árak, kitűnő minőség, teljes diszkréció! Bővebb információ privát üzenetben.

Elhanyagolt,formás, hölgyet keresek,vágyai kielégítésére, hely van a XVI.- ban