Sziasztok !
Mai napra keresek pasit .Kettesre vagy párommal hármasra
Mai napra keresek pasit .Kettesre vagy párommal hármasra

27 éves veszprémi fiú ismerkedne lányokkal, párokkal. Szivesen utazok Pestre, Győrbe, Balaton partra.
Duci maci telt pasit és párt keresünk a korosztályunkból! Csak nemdohányost!
sziasztok. duci hölgytagu pár vagyunk. ma estére keresünk hasonló párt egymás előtti sexre női bi-vel.
Sziasztok!
Korunkbeli nemdohányzó párral ismerkednénk
Korunkbeli nemdohányzó párral ismerkednénk
Kezdő, molett, Bp-i, 30-as pár keres Bi-hölgy partnert hosszútávra, anyagiaktól mentesen.
Ismerkedjünk meg, hátha kisül belőle valami jó.
DUCI, "kocka" személyiségű lányok előnyben!!
Ismerkedjünk meg, hátha kisül belőle valami jó.
DUCI, "kocka" személyiségű lányok előnyben!!
Szombat délután gárdonyi hancurplaccra megyünk telt, ngymellű hölgy vagy ilyen alkatú páros?
Hali. Hölgyeket párokat keresek minden finomságra, eger környékén (Heves megye). Hétköznap napközben helyem is van, de házhoz is csak ugyanígy tudok menni. 31 éves helyesnek mondott srác vagyok.
hölgyet keresek aki szereti a kis farkat
Üdvözletem mindenkinek, szívesen megismernék lányokat párokat, akikkel tudnánk nagyokat élvezni.
Búvóhely megoldható.
Alkalmi, kapcsolatban is benne vagyok, de főleg hosszú távra szeretnék partnert vagy partnereket találni.
Üdvözlettel
Zsolt
Búvóhely megoldható.
Alkalmi, kapcsolatban is benne vagyok, de főleg hosszú távra szeretnék partnert vagy partnereket találni.
Üdvözlettel
Zsolt
Sziasztok nagy intim meretel rendelekzo sportos testalkatu 22 eves srac vagyok dugnek telteb novel! bp
Sziasztok!Baja és kis vonzáskörzetében keresek tartós és tartalmas kapcsolatra,ápolt,igényes férfit..aki szereti,ha van mit fogni egy nőn.Szintén ápolt,igényes vagyok.
..ha érdekellek írj privátban.Köszönöm.
..ha érdekellek írj privátban.Köszönöm.

Sziasztok!Keresünk hétvégi talikra Nyíregyházi hellyel rendelkező fogadni tudo pasit,vagy párt.Szeretnénk kipróbálni többesben a sexet.Mi egy dagi pár vagyunk.
Telt, molett nőt keresek kényeztetésre! Nagyon szeretnélek elkényeztetni kedves Hölgy!
Kérlek irj üzenetben nekem
Kérlek irj üzenetben nekem
Meztelenkednék valakivel vagy valakikkel, akár lakásban is vagy kertben.
Esetleg mást is!
Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Délbudán
Esetleg mást is!

Százhalombattán vagy a környéken, esetleg Délbudán
Sziasztok! 48 éves, pasiként
keresem párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes,csak a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket is.
Hely van.
keresem párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes,csak a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket is.
Hely van.
Aszód fele valaki kor alkat mindegy privat
Sziasztok! Budapesti hölggyel ismerkednék.