Sziasztok!
Duci telt hölgyekkel ismerkednék,olyasvalakit keresek aki szereti lenyelni és kedveli a popót.Komoly kapcsolat lenne a legjobb,de kötetlen kapcsolatba is benne vagyok,de hosszabb távon.Privátba várom az üzenetet.
Duci telt hölgyekkel ismerkednék,olyasvalakit keresek aki szereti lenyelni és kedveli a popót.Komoly kapcsolat lenne a legjobb,de kötetlen kapcsolatba is benne vagyok,de hosszabb távon.Privátba várom az üzenetet.
békés megyében valaki minden jóra?
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresünk! Rendszeresnek mondható szórakozásra!!! Szóló pasit nem keresünk! ! Ha valakinek lenne kedve ismerkedni Írjon!
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Csütörtökön este párral ismerkednék!

Sziasztok!
Duci hölgyet kényeztetnék!
Békés megyében.. Ma és holnap tuti ráérek..
Írjatok!

Duci hölgyet kényeztetnék!

Sziasztok , Telt lányt nőt keresek minden jóra Pest megye és Vác környéke utazni tudok , én 46év 172cm 72kg barna haj szem vagyok ! lendrodi20@gmail.com vagy ide várom jelentkezőt !
Kecskeméti molett nőt párt keresek
Sziasztok!
Bp-i telt, nagyon duci hölgyet keres alkalmi szexkapcsolatra egy mackó pasi.
Bp-i telt, nagyon duci hölgyet keres alkalmi szexkapcsolatra egy mackó pasi.
Önmagára igényes (ez a másik féltől is elvárt), kedves, normális pasi keresi társát. Jó lenne komoly kapcsolat, de semmiképp nem egy éjszakás!
Adatlapom IDE kattintva elérhető.

Duci Maci Telt pasival vagy párral ismerkednénk a korosztályunkból! Csak nemdohányost keresünk!
hölgyet keresek , kényeztetésre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 09. péntek 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 09. péntek 17:33
Törölt felhasználó (939668)

Duci maci telt pasit és párt keresünk a korosztályunkból! Csak nemdohányost!
hölgyet keresek ,igazi kényeztetésre!
szívesen csatlakoznék hozzád,hozzátok.
Mikor,hol? (Ez egy válasz cucaimi üzenetére (2016. 09. 10. szombat 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 10. szombat 06:41
Mikor,hol? (Ez egy válasz cucaimi üzenetére (2016. 09. 10. szombat 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok !
Mai napra keresek pasit .Kettesre vagy párommal hármasra

Szia! Budapest környékén esetleg?
(Ez egy válasz cucaimi üzenetére (2016. 09. 10. szombat 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok !

Drága kanos Te már annyiszor felültettél ,hogy inkább hagyjuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 10. szombat 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 10. szombat 12:26
Törölt felhasználó (805307)

találkoznék ha lehet
találkoznék ha lehet
(Ez egy válasz cucaimi üzenetére (2016. 09. 10. szombat 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok !

Sajna nem:(Ma délután vagy este
(Ez egy válasz nevada6 üzenetére (2016. 09. 10. szombat 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia,holnap délután nem lenne jó?
Puszi (Ez egy válasz cucaimi üzenetére (2016. 09. 10. szombat 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Puszi (Ez egy válasz cucaimi üzenetére (2016. 09. 10. szombat 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok !

sziasztok. duci hölgytagu pár vagyunk. ma estére keresünk hasonló párt egymás előtti sexre női bi-vel.
Extrém kövér hölgyet keresek 160 kg felett.Hatalmas méretekért rajongó sportos férfi vagyok.Bármilyen kapcsolat érdekel.