Ha eddig még nem merted kipróbálni az anált,de szeretnéd vagy a szendvicsedből hiányzik egy kolbász,akkor írj.
28 éves, tapasztalt srác vagyok. Lányok/hölgyek és hetero párok levelét várom.
28 éves, tapasztalt srác vagyok. Lányok/hölgyek és hetero párok levelét várom.
Sziasztok!
40 feletti hölgyet szopatnék, nyalnék a dob utcai szexmoziban.
A párod, férjed is ott lehet, ha akarja, őt meg én szopom le.
Szóló bi pasi is érdekel, nem vékony, 40 felett
40 feletti hölgyet szopatnék, nyalnék a dob utcai szexmoziban.
A párod, férjed is ott lehet, ha akarja, őt meg én szopom le.
Szóló bi pasi is érdekel, nem vékony, 40 felett
Siófok és környékén keresek szép formás de nem vékony hölgyet, lányt...
Barátnak is
)

Barátnak is

Sziasztok! Ma délután, este szívesen fogadnék Hölgyet, vagy párt! Menni is tudok, de csak Budapesten.
Kulturált, magas, borotvált, 50-es férfi.
Kulturált, magas, borotvált, 50-es férfi.
Szőrös puncis nőt nyalnék élvezésig!

Lányok valaki camozni most? Skype: Odin6940
szivesen csatlakoznék nöhöz párhoz sokmindenben benne vagyok
Sziasztok! Budapesten a mai napon szívesen látnék vendégül párt, Hölgyet szexi nudis medencézésre, és miegymásra... Többen is jöhettek, amolyan swinger buli, max 8-9 fő.
Én nagyon szeretem a duci nőket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 13. szombat 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 13. szombat 22:32
Törölt felhasználó (856600)

Nem csak macis èrdekel
Nem csak macis èrdekel
Én meg duci illetve extraDUCI NÖT szexre !! de olyat aki a nem macis férfit szereti és lehet a nagy makkom pinajaba gumi nélkül !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 13. szombat 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 13. szombat 18:53
Törölt felhasználó (856600)

Sziasztok duci kedvelö pasit keresek szexre
Sziasztok duci kedvelö pasit keresek szexre
Nagy keblu duci no tagu párral ismerkednek akik kedvelik a ketten egy lyukban felallast! Hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu
Ma este szívesen kényeztetnék telt Hölgyet Budapesten! 50-es, borotvált, ápolt, kulturált férfi.
Igazán extraduci nö írhatna,küldhetne EGESZALAKOS mms-t vagy email-t!! hogy minnél előbb tudjunk élvezetesen együtt lenni! 30/4171752 ide mms,email pedig waffen43@t-email.hu Én a körte alkatu tehát lefelé szélesedő duci NÖért rajongok!
Jelen. :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 12. péntek 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 12. péntek 17:51
Törölt felhasználó (875922)

Ma valaki?
Ma valaki?
Sziasztok! duci, husis hölgyet párt keresek Pest megyében:Monor környékén puszika
Helló. Én pont az ilyen NÖT imadom kényeztetni,sokáig sokszor! tartós barátságban is benne vagyok! voltam már hazibarát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 01. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 01. hétfő 14:06
Törölt felhasználó (887486)

40 éves barátnőmnek keresek férfit, nőt, aki helyettem kefélné és belevinné a bizarr szex rejtelmeibe. Nyitott, de még tapasztalatlan a bizarr szexben, én sajnos 65 évesen egészségügyi okok miatt nem tudok mindent megadni neki, de támogatom a vágyai kiélésében. Erősen molett, 120 kg, nagyseggű, kopasz húsos pinájú, vastagcombú, nagyhasú szexéhes macska, imádja a kemény seggbebaszást.
Sziasztok Párok!
Szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére.37 éves 188 magas vagyok,Budapest és környéke. Ma este?
Szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére.37 éves 188 magas vagyok,Budapest és környéke. Ma este?