Egri 20 éves férfi Heves Borsod és Nógrád megyékben,illetve Bp VIII. kerületben keres hosszú vagy akár rövid távra nő szexpartnert.Kor,súly,magasság nem számít!!
A többit privátban.
A többit privátban.
Olyan BBW kategóriás telt nöt illetve ilyen NÖTAGU párt keresek! bemutatkozo EGESZALAKOS mms kell mert sok ítva kamu!! 30/4171752
Duci hölgytagu párral ismerkednek akik kedvelik az erotikus masszirozast! Hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu
Sziasztok! Borsodi molett pár vagyunk,bi ffi és bi ffi tagú párokkal ismerkednénk.Fogadni nem tudunk. Borsod és környező megyéi előny.
Sziasztok. Keresek Bük, Sopron vagy a környékén lányt,párt, asszonyt diszkrét kapcsolatra, ha a kettőt szereted egyszerremég jobb, 43 éves jó adottságú pasi vagyok feri196906@citromail.hu
Szép jó napot mindenkinek! Keresek Debrecenben bevállalós és mindenre nyitott Lányokat, Hölgyeket, Párokat, akikkel el mehetnék szexházibuliba vagy swingerbuliba, közös szórakozásokra! Én május11-ére megyek szexházibuliba Debrecenbe, azért is keresgélek most! Nagyon barátságos Pasas vagyok! Ha netalán valakinek az érdeklődését felkeltettem akkor nagyon szívesen írjon rám és megbeszéljük a részleteket! További szép napot sziasztok!
Ismerkednék hölggyel vagy párral!
párral növel ffi ismerkednénk
Kövér vagy extra duci csajt keresek.
Ápolt, szexcentrikus párok ismeretségét keresem a 40 fölötti korosztályból, akik szívesen bevonnának egy 40-es ápolt, diszkrét, potens pasit a játszadozásaikba. Külső mellékes, csak imádjátok a szexet!

Teltebb keblü hölgytagu párral ismerkednek akik tudjak és kedvelik a "Eating creampie" -t ! hely kellene tav nem gond! fehercsont@citromail.hu
Kocsikázás? Séta? Dunaparton? Csak hőlgy jöhet szóba! Budapesti heteró férfi vagyók!
Sziasztok! Hölggyel párral ismerkednék.Pest megyében alkat és kor nem számít,csak szeresd a jó szexet.
Hölgyek/Lányok Olyan bevállalós nőt keresek aki orálisan kielégítene! NEM INGYEN!!! CSAK BP-ről!!!
Esetleg csak kezzel csinalna nekem is megbeszelheto! Részletekért írjatok ha érdekel valakit!
Esetleg csak kezzel csinalna nekem is megbeszelheto! Részletekért írjatok ha érdekel valakit!
Sziasztok!
Debrecenben többes szexpartit szervezek párok és hölgyek jelentkezését várom!
ANITAKISS http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/879705 keressétek mert ő szervezi a bulit!
Írjatok belső üzenetet neki hogy meg beszéljétek a részleteket! Sziasztok!

ANITAKISS http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/879705 keressétek mert ő szervezi a bulit!
Írjatok belső üzenetet neki hogy meg beszéljétek a részleteket! Sziasztok!

Sziasztok! Borsodi molett pár vagyunk,bi ffi és bi ffi tagú párokkal ismerkednénk.Fogadni nem tudunk. Borsod és környező megyéi előny.
46 e pasi vagyok hölgyekkel párokkal ismerkednék
Sziasztok!Nyíregyházán keresnénk pasit, a párommal kipróbálnánk a 3as szexet.Kizárólag a hölgy örömére.Hellyel rendelkezők jelentkezzenek!Hely mindenképp kellene!!!!!!. És akik szeretik a duci nőket.Duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg. Pasi 172magas 140kg
elég baj ez nekem
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 06. szombat 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 06. szombat 22:40

Törölt felhasználó (880346)

párral ismerkednénk
párral ismerkednénk