Hölgyet és párt keresek.Duci vagy erősen telt is lehetsz nem gond.puszi
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P :zayrom@freemail.hu (nem kamu vagyok igazi vegyél fell és meglátod:P) van skypom is de azt csk privibe
Keresek egy bevállalos csajt (kor.alkat nem erdekes) aki kezzel konnyitene rajtam valahol
de benne vagyok kozos masztiban, egymas elottiben, vagy hogy csak en csinalom neki, hasznalj nyugodtan
ez lenne az elso ilyen masztis tortenetem

Sziasztok!
Fejér megyei 33 éves srác vagyok,kortól függetlenül keresek,ápolt Telt lányokat,hölgyeket,elhanyagolt asszonyokat!Idősebb korosztály előnyben!mexxx4@citromail.hu
Fejér megyei 33 éves srác vagyok,kortól függetlenül keresek,ápolt Telt lányokat,hölgyeket,elhanyagolt asszonyokat!Idősebb korosztály előnyben!mexxx4@citromail.hu
Keresek egy bevállalos csajt (kor.alkat nem erdekes) aki kezzel konnyitene rajtam valahol
de benne vagyok kozos masztiban, egymas elottiben, vagy hogy csak en csinalom neki, hasznalj nyugodtan
ez lenne az elso ilyen masztis tortenetem

Létezik olyan duci hölgy aki szereti a soványabb pasikat? Budapesti 45-éves heteró srác vagyok. Belsö üzit irj.
Sziasztok.
Ápolt párt keresnék ma esti érzéki sexre Borsod-Szabolcs megyékből.
Esetleges válaszokat privátban légyszi.
Ápolt párt keresnék ma esti érzéki sexre Borsod-Szabolcs megyékből.
Esetleges válaszokat privátban légyszi.
Szép jó napot mindenkinek! Keresek Debrecenben bevállalós és mindenre nyitott Lányokat, Hölgyeket, Párokat, akikkel el mehetnék szexházibuliba vagy swingerbuliba, közös szórakozásokra! Én május11-ére megyek szexházibuliba Debrecenbe, azért is keresgélek most! Nagyon barátságos Pasas vagyok! Ha netalán valakinek az érdeklődését felkeltettem akkor nagyon szívesen írjon rám és megbeszéljük a részleteket! További szép napot sziasztok!

Budapesten ájulásig nyalnék 1. finom puncit. Akkár még a természetben is. Belsö üzit irj ha érdekel.
Bocsika! Csak te vagy letiltva.
(Ez egy válasz valaki456 üzenetére (2013. 04. 24. szerda 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan fiatalemberrel vagy párral ismerkednék akik kedvelik a duci nöket! Várom a jelentkezöket egy rovid bemutatkozo képet melléklö levelben! hopipoke@citromail.hu
Ha mindenkit letiltasz, akkor nem fog írni senki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 23. kedd 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 23. kedd 19:14
Törölt felhasználó (870748)

Budapesten ájulásig nyalnák 1. finom puncit! Belsö üzit irj.
Olyan férfik keresek, aki elmúlt 44 éves, és nem él kapcsolatban. Ha megnézted a lapomat és érdekellek, írj.
Tudom hogy semmi esélye de hátha.Budapesti Hölgyekkel ismerkednék vagy napoznák esetleg vagy valami más !!!!!!!!
Skyp címem : boroncsok.laszlo MSN címem borisz1970@hotmail.com
Skyp címem : boroncsok.laszlo MSN címem borisz1970@hotmail.com
Sziasztok! Jelentkezni szeretnék ha kapok esélyt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 23. kedd 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 23. kedd 21:11
Törölt felhasználó (880346)

duci macis párral ismerkednénk vagy nagyon macis ffi-vel
duci macis párral ismerkednénk vagy nagyon macis ffi-vel
Budapesten ájulásig nyalnák 1. finom puncit! Belsö üzit irj.
Sziasztok Lányok!!! Akinek lenne kedve ismerkedni egy kissé Sub sráccal , aki bármit megtesz amit kérten (tabuk nélkül) akkor vegyetek fel Skype-ra: Childboy871
Sziasztok
Botond vagyok független 40 éves 190cm 90kg barna hajú kopaszodó kék szemű 15/5 farokkal sub férfi és telt független Domináns nőt keresek társnak pl erényövem hordatásához és egy D/s vágyaim megvalósításához Budapesten
Botond vagyok független 40 éves 190cm 90kg barna hajú kopaszodó kék szemű 15/5 farokkal sub férfi és telt független Domináns nőt keresek társnak pl erényövem hordatásához és egy D/s vágyaim megvalósításához Budapesten
Sziasztok. Keresnek itt eggyedülálló hölgyek eggyedülálló férfit? Budapest esetleg? belsö üzit irj.