Sziasztok! Szilveszteri egész éjszakás hármashoz keresünk pasit. A hölgy 28 éves molett, fekete haj, baba arc,zöld szem, pasi 43 éves.Kizárólag 30-40 év közötti intelligens igényes pasit keresünk. A testsúly inkább közelítsen a 3 számjegyhez....a többit majd meglátjuk.A részletek levélben.Mail. pasit3nak@gmail.com
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára keresek hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Olyan párt vagy férfit ismerkednek meg aki(k) szeretik a mázsás hölgyeket!! hopipoke@citromail.hu
Sziasztok
Olyan lányokat keresek akik kifejezetten a nagy súllyal a 130 feletti fiukat szeretik. Írjatok priviben és meg adom az MSN címem ott könnyebben meg tudjuk beszélni.
várom leveleket
Olyan lányokat keresek akik kifejezetten a nagy súllyal a 130 feletti fiukat szeretik. Írjatok priviben és meg adom az MSN címem ott könnyebben meg tudjuk beszélni.
várom leveleket
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Péntek vagy szombat éjszakára keresek hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Éjszakára keresek hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Én idősebb korú vagyok de benne volnék ,utazni tudok!!!
(Ez egy válasz lillike üzenetére (2011. 12. 11. vasárnap 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 11. vasárnap 23:28

Közös masztihoz keresek puncimániás,farokverést kedvelő hetero fiút,urat.helyem van.Pestmegyei fiatal srác vagyok,írj még ma!
Közös masztihoz keresek puncimániás,farokverést kedvelő hetero fiút,urat.helyem van.Pestmegyei fiatal srác vagyok,írj még ma!
Imádom a telt idomokat,ilyen hölgyekkel ismerkednék!!!
Csak sex más semmi....
Csak sex más semmi....
Duci hölytagu párral ismerkednék akik kedvelik ha ketten kényeztetnék a hölgyet! Hely kellene utazni tudok!jegestejecske@citromail.hu
Budapesten és környékén keresünk Hölgyet! 40-60 között mi lány 44 fiú 43
sziasztok!
Hölgyet keresünk magunk mellé hosszútávon.
imádjuk a sex minden formáját adni és kapni.
Várunk otthonunkba ha komolyan gondolod velünk.
Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
sziasztok!
Hölgyet keresünk magunk mellé hosszútávon.
imádjuk a sex minden formáját adni és kapni.
Várunk otthonunkba ha komolyan gondolod velünk.
Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
Sziasztok
várom a leveleket
várom a leveleket
Párokat keresünk közös gyönyörökhöz.Helyünk nincs.

Sziasztok! Párt vagy harmadiknak ff.-t keresünk kellemes idő eltöltéshez. Helyünk nincs N31/F33

Lányt keresünk hétvégére egy kellemes hármas szeretkezéshez!!
kor alkat nem lényeg

duci nagyonmacis házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
Olyan párt keresnék akik ducihölgytaggal rendelkeznek s kedvelik a 2+1-es felállást!hely kellene utazni tudok! jegestejecske@citromail.hu
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára keresek hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Sziasztok,25eves fiatal srac vagyok,parok holgyek jelentkezeset varom akik tudnak szatmarnemetiben utazni,hejel rendelkezem,nem Vagyok Kamus!!!en a hatar kozvetlen kozelebe at tudok meni de akor buvo hejet kell keresni vagy akar a kocsiba!Apolt,borotvalt,18cm,170magas,88kg,vices,diskret srac vagyok,barna haj,barna szem!varom belso uzeneteket
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Péntek vagy szombat éjszakára keresek hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu