én szivesen mennék..
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 22. szerda 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 22. szerda 06:51

Törölt felhasználó (812613)

hölgyel párral ismerkednénk helyünk van
hölgyel párral ismerkednénk helyünk van
Sziasztok! Párt keresünk hétvégére kellemes idő eltöltéséhez.Tolna,Baranya és Bács megyéből. N31/F33.Hely kell. Válaszotok a rizibizi110@freemail.hu-ra várjuk.
sziasztok párral hölgyel ismerkednénk
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti kényeztetésre vágyó hölgyet vagy hölgyeket.
NEM AKAROM ELHINNI,HOGY NINCS EGY TELT ALKATÚ VAGY ERŐSEN MOLETT PÁR AHOL A NŐ A ERŐSEN MOLETT,,,..MONA ÖRÖMMEL NYAL ÉS NYALATJA MAGÁT A TÖBBI MEGBESZÉLÉS KÉRDÉSE.......AKARUNK EGY PÁRT,,,NAGYON VÁGYUNK RÁ..NEM GONDOLJUK,HOGY EZ BŰN VAGY ROSSZ..
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti hölgyet/hölgyeket, helyem nincs, párokhoz most nem csatlakozom
Cél a zöldszemű, fekete hajú, szép arcú, molett nő kényeztetése. Mi egy valós pár vagyunk. Keressük a játszótársunkat hosszútávra. Legyél férfi és 30-40 közötti, ápolt , igényes, szőrtelen. Előnyös, ha jó súlyban vagy és a Dél Alföldön laksz. Ide várjuk a leveled: szexnemketten@gmail.com
Ismerkednék illetve Barátkoznék: Igényes Intelligens Budapesti vagy Környéki Biszex Házaspárral 35 éves kortól!
Kölcsönös szimpátia esetén bármi lehetséges ami mindenkinek jó.........
Tartós de Laza Igényes Kötetlen Baráti Kapcsolatot Keresek.
CSAK KOMOLYAK JELENTKEZÉSÉT VÁROM
Kölcsönös szimpátia esetén bármi lehetséges ami mindenkinek jó.........

Tartós de Laza Igényes Kötetlen Baráti Kapcsolatot Keresek.
CSAK KOMOLYAK JELENTKEZÉSÉT VÁROM
Sziasztok!
43 éves, pasiként keresem párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes,csak a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket is.
Hely van.
43 éves, pasiként keresem párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes,csak a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket is.
Hely van.
Pestről nem keres senki partnert,egy jóképű nyalni imádó,sportos fiú személyében?
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti hölgyet/hölgyeket, helyem nincs, párokhoz most nem csatlakozom
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet keresek Veszprém és környékéröl,Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
hölgyel párral ismerkednénk
Duci teltkeblü hölgytagu párral ismerkednék akik kedvelik ha a hölgyet ketten kényeztetik! Hely kellene!utazni tudok!jegestejecske@citromail.hu
fejér megye- pest megye hölgyet keresek nagy csiklo, szemérem ajkak elöny 50-es frfi 183cm 95kg borotvált kék szemü várom leveled
Lányokat keresek Debrecen Balmazújváros környékéről. Alkalmi kapcsolatra. Egy ápolt és diszkrét srác vagyok.
Budapesten és környékén keresünk Hölgyet! 40-60 között mi lány 44 fiú 43
sziasztok!
Hölgyet keresünk magunk mellé hosszútávon.
imádjuk a sex minden formáját adni és kapni.
Várunk otthonunkba ha komolyan gondolod velünk.
Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
sziasztok!
Hölgyet keresünk magunk mellé hosszútávon.
imádjuk a sex minden formáját adni és kapni.
Várunk otthonunkba ha komolyan gondolod velünk.
Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet,párt keresek Veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu