Kedves, barátságos, független, igényes, szolizott 47 éves férfi vagyok. 180cm magas, borotvált, magas szex kultúrával rendelkezem. Telt alkatú hölggyel foglalkoznék, akár egész éjszakára. Ha szenvedéllyel fűszerezett szexre vágysz írjál. ( via.estates.co@gmail.com )
hölgyel párral ismerkednénk
http://www.navke.hu/index.php?main=program&lang=&year=- 2011&pr=uszoda
Gyertek és ismerkedjünk
Gyertek és ismerkedjünk

Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Péntek,szombat éjszakára keresek hölgyet veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Budapesti Igényes Intelligens 40s 50s párokkal ismerkednék /beszélgetnék! /erotikus masszázs

Naturista est a Kispesti Uszodában
November 12., szombat, 19.15-22.15 Kispesti Uszoda
Szeretettel várunk a Kispesti Uszodába (Budapest, XIX. ker. Simonyi Zs. u. 31.) MORZSAPARTINKRA, mely a születésnapi uszodánkból megmaradt innivalókat, főleg üdítőket, rágcsálnivalókat, édességeket tartalmazza.
Előzetes, név szerinti bejelentkezés: navke@navke.hu
FELNŐTT belépő:
Tagsági nélkül: 2000 Ft
Naturista társszervezetek tagjainak, érvényes tagsági igazolvány felmutatásával: 1700 Ft
NaVKE-tagoknak: 1500 Ft
DIÁK belépő:
1500 Ft-1300 Ft-1100 Ft
18 év alatt ingyenes
Az uszodában használhatjuk:
- a 2 finn szaunát (a merülőmedencével)
- 33 m-es úszómedencét (mélyvíz, 26 fok)
- melegvizes kismedencét (főleg gyermekeknek, mini csúszdával, a vízhőmérséklet: 32 fok)
- a 8 személyes, 37 fokos jakuzzit
- a masszőr/masszőz igény szerint rendelkezésetekre áll
November 12., szombat, 19.15-22.15 Kispesti Uszoda
Szeretettel várunk a Kispesti Uszodába (Budapest, XIX. ker. Simonyi Zs. u. 31.) MORZSAPARTINKRA, mely a születésnapi uszodánkból megmaradt innivalókat, főleg üdítőket, rágcsálnivalókat, édességeket tartalmazza.
Előzetes, név szerinti bejelentkezés: navke@navke.hu
FELNŐTT belépő:
Tagsági nélkül: 2000 Ft
Naturista társszervezetek tagjainak, érvényes tagsági igazolvány felmutatásával: 1700 Ft
NaVKE-tagoknak: 1500 Ft
DIÁK belépő:
1500 Ft-1300 Ft-1100 Ft
18 év alatt ingyenes
Az uszodában használhatjuk:
- a 2 finn szaunát (a merülőmedencével)
- 33 m-es úszómedencét (mélyvíz, 26 fok)
- melegvizes kismedencét (főleg gyermekeknek, mini csúszdával, a vízhőmérséklet: 32 fok)
- a 8 személyes, 37 fokos jakuzzit
- a masszőr/masszőz igény szerint rendelkezésetekre áll
Páromat keresem, Budapest - Gödöllő- és környéke.
Debreceni párt keresek kukkolni ill. orálra.
Sziasztok.
Budapesti vagy környéki párt keresnék minden jóra!
Budapesti vagy környéki párt keresnék minden jóra!
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára keresek hölgyet veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Én egy 180cm, 85kg, 47 éves, jóképű, BP. XIII. pasi vagyok. Telt alkatú hölgyet kényeztetnék, éjszaka sem probléma.
Szeretném izgalmassá tenni a szexuális életedet. Éjszaka sem probléma. Szerepelek a társkeresőben. via.estates.co@gmail.com
Szeretném izgalmassá tenni a szexuális életedet. Éjszaka sem probléma. Szerepelek a társkeresőben. via.estates.co@gmail.com
Debrecen vagy Balmazújváros környékén keresek duci lányt alkalmi szexre.
26 éves macis testalkatú srác.
26 éves macis testalkatú srác.
30 éves férfi vagyok.Éjszakára hölgy veszprém és környékéről? e-mail: vboy8181@freemail.hu
195/76/22 fiú 40 körüli,vagy feletti hölgyeket keres Győr és környékéről!
túlsúly vagy ilyesmi nem számít,csak nyugodtan írjatok!

<<Privát üzenet küldése >>
<<<Adatlap>>>
túlsúly vagy ilyesmi nem számít,csak nyugodtan írjatok!

<<Privát üzenet küldése >>
<<<Adatlap>>>
Orgazmusig nyelvezném a puncid! középkorú, magas, borotvált férfi, lakásom van Budapesten, enyhe biszex is lehet... Rólam itt...
erosyum@gmail.com
erosyum@gmail.com

Szia!! Igen vannak itt ilyen párok is és akár ismerkedhetnénk is!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 20. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 20. csütörtök 20:38
Törölt felhasználó (778146)

Duci hölgytagu párral ismerkednék! Vannak itt ilyen párok akik kedvelik a duci hölgyet kényeztetni? Hely kell!jegestejecske@citromail.hu
30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára hölgy veszprém és környékéről? e-mail: vboy8181@freemail.hu
csinos kis haziaszony 36éves nőiesen teét nő urak hivását várom egy kellemes órára vagy egy kőlcsőnős franciára is 9-21ig HÉTVÉGÉN IS LEGY GÁLANS ES DISZKRET 06202148207
Telt alkatú formák rajongja vagyok Hétvégi szexpartihoz keresek hölgyet, párt Budapesten! Középkorú 48 éves, magas, borotvált, erotika központú, kulturált, egészséges férfiként, hasonló jellemzőkkel bíró partnert / partnereket keresek. Lakásom van. Itt megnézhetsz...
duci nagyonmacis pár vagyunk szivesen ismerkednénk hasonló alkatu párral lánnyal