Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti hölgyet/hölgyeket, helyem nincs, párokhoz most nem csatlakozom
Sziasztok! Teltebb hölgyet kényeztetnék, holnap a délelőtti órákban, Budapest, vagy környékén! Párhoz is beszállnék,csak a hölgy molett legyen!
hölgyel párral ismerkednénk
Budapesten és környékén keresünk Hölgyet! 40-60 között mi lány 44 fiú 43
sziasztok!
Hölgyet keresünk magunk mellé hosszútávon.
imádjuk a sex minden formáját adni és kapni.
Várunk otthonunkba ha komolyan gondolod velünk.
Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
sziasztok!
Hölgyet keresünk magunk mellé hosszútávon.
imádjuk a sex minden formáját adni és kapni.
Várunk otthonunkba ha komolyan gondolod velünk.
Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
Kecskeméten keresek nőt, párt pasit szabadidő kellemes eltöltéséhez....
szopok5ezerétt pesten!
Cél a zöldszemű, fekete hajú, szép arcú, molett nő kényeztetése. Mi egy valós pár vagyunk. Keressük a játszótársunkat hosszútávra. Legyél férfi és 30-40 közötti, ápolt , igényes, és borotvált. Előnyös, ha jó súlyban vagy és a Dél Alföldön laksz. Ide várjuk a leveled: szexnemketten@gmail.com
ide duci lányok párok nemjárnak
Ismerkednék illetve Barátkoznék: Igényes Intelligens Budapesti vagy Környéki Biszex Házaspárral 35 éves kortól!
Kölcsönös szimpátia esetén bármi lehetséges ami mindenkinek jó.........
Tartós de Laza Igényes Kötetlen Baráti Kapcsolatot Keresek.
CSAK KOMOLYAK JELENTKEZÉSÉT VÁROM!
Kölcsönös szimpátia esetén bármi lehetséges ami mindenkinek jó.........

Tartós de Laza Igényes Kötetlen Baráti Kapcsolatot Keresek.
CSAK KOMOLYAK JELENTKEZÉSÉT VÁROM!
Vannak itt duci hölgyek tolna, somogy, baranya megyéből?
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti Hetero Női partnerem. Hellyel nem rendelkezem.
Két középkorú, teltkarcsú, biszex hölgyet keresnék mára
Itt megnézhettek
Középkorú férfi, Budapest, helyem van!

Itt megnézhettek
Középkorú férfi, Budapest, helyem van!
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti Hetero Női partnerem. Hellyel nem rendelkezem.
Szivesen Kenyesztetnek,dugnak ojan part ahol a holgytag ducib,vagy duci holgyet aki tudd Szatmarnemetibe utazni,szobara menni es eltoltenni egyut egy par kelemes oracskaGYOK KAMUS,akar a hatar atkelonel varlak!En 25eves seximado srac vagyok,borotvalt,atlagos meret,apolt diskret,170magas,barna haj,barna szem,88kg!Belso uzeneteket varok.
hasonló alkatu párral ismerkednénk mint mi vagyunk
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet,párt keresek Veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, nem feltétlenül sex céljából keresem idősebb női partnerem,de akármi kialakulhat, kor és testalkat nem számít, ha találkoznánk hellyel rendelkezz, lehetőleg csak Nyíregyházán, amit elvárok tőled az diszkréció,ápoltság, ha felkeltettem az
szia!kipróbálnám egy fiatal dagi csajjal!én debrecen 30 évesffi.e mail:sas187@citromail.hu
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, nem feltétlenül sex céljából keresem idősebb női partnerem,de akármi kialakulhat, kor és testalkat nem számít, ha találkoznánk hellyel rendelkezz, lehetőleg csak Nyíregyházán, amit elvárok tőled az diszkréció,ápoltság, ha felkeltettem az