sziasztok. ma este párt fogadnánk.
Sziasztok,duci lányokkal/hölgyekkel ismerkednék,kor nem számít!Privát üzenetben megtalálsz!
Sziasztok. Ma este párral ismerkednénk. Csak olyanok írjanak akik komolyan is gondolják. Helyünk van.
Sziasztok. 36 éves pasi vagyok. hölgyet vagy párt ma esti találkozóra. Helyem Veszprém környékén van. Ha kell hozlak és viszlek. vpnorbi@freemail.hu
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Szisztok szombatra egy igazi BBW csaj?
Sziasztok! Ma valaki valami jo program?
csak bp

Sziasztok !

Sziasztok! Nagyon igényes 40 éves jó szituált pasi vagyok, igényes hasonló beállítottságú hölgyek, párok jelentkezését várom!
Akár Budapest, Balatonfüred,Siófok, Székesfehérvár!
Akár Budapest, Balatonfüred,Siófok, Székesfehérvár!
Sziasztok. 35 éves pasi vagyok. hölgyet vagy párt ma esti találkozóra. Helyem Veszprém környékén van. Ha kell hozlak és viszlek. vpnorbi@freemail.hu
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Hétvégi szexre hölgyek vagy akár párok alkalmi vagy tartós partnere/szexbarátja lennék akár extrémebb elképzelés alapján is..Duci,telt alkat előny,de nem feltétel!!Esetleges jelentkezést belső elvélben ha lehetne!
Telt holgyet vagy telt hölgytagu part keresek aki(k) nyitott(ak) lenné(nek) minden jora! Hely kellene utaznim tudok! Belsö levelben adjatok elérhetöséget!
Duci hölgyeket kényeztetnék.Hajdú,Szabolcs,Borsod.
Párokhoz is.
Két farok a punciba,szendvics,stb nyalánkságok
Párokhoz is.
Két farok a punciba,szendvics,stb nyalánkságok
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok , telt nőt lányt keresek Pest megye Vác és környéke , én 47év 172cm 73kg barna haj szem átlagos alkat .
Telt holgyel vagy hasonlo holgytagu parral ismerkednék "hazibarat" titulusra! Belso levélben kérek elérhetöséget!
Hölgy vagy pár házibarátja lennék.
Székesfehérvár és környéke.
Székesfehérvár és környéke.
partnert keresek nem egy alkalomra (Somogy- Tolna-Baranya). nagydarab csaj vagyok.nem 25 éves fiúk társaságát keresem 35-40 felett ha kérhetem.......barátság extrákkal...aki tudja ez mit jelent és szereti a dagi nőket na én azt a pasast keresem...
Sziasztok!Telt,duci,bbw hölgyet ill ilyen hölgytagú párt keresek fejér és környező megyékből ,kor alkat nem fontos,csak az intelligencia,higiéni,ápoltság.