Párt nőt bi ffit keresek imádok nyalni dugni szoptatni szopni
Szia! Valaki esetleg talàlkozna a 4.kerületbe vagy környékén? Minden finomsàgra? Csak aki tényleg talizna!Autom nincs
Hozzank hasonlo (mi is duci pár) duci párokat keresunk 4es gabalyodasra ! Hely kellene utazni tudunk! Belso levelben uzenjetek amiben irjatok le elképzeléseiteket egy elérhetöséggel!
Sziasztok,telt cicát keresünk hölgy személyeben.
Párt nőt keresek imádok nyalni dugni szoptatni
Nagy keblu holgyekkel vagy hasonlo dusabb mellu hogytagu parokkal ismerkednek hazibaratnak hosszabb tavra! Hely kell utazni tudok! Belso levelben adjatok elérhetoséget!
Telt alkatúakat keresek

Hölgyet maszíroznék 17.ker és környékén
40éves ápolt férfi

Sziasztok.Székesfehérvári 28éves bi pasi(inkább aktiv) vagyok, szivesen csatlakoznek parokhoz, pasihoz vagy holgyhoz
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
nyiregyhazi hellyel rendelkezö telt lanyt holgyet keresek oralisan kenysztetnem..otthonaban..anyagiaktol mentesen..laju85@citromail.hu cimen irjatok..sziasztok
Nagy keblu holgyekkel vagy hasonlo dusabb mellu hogytagu parokkal ismerkednek hazibaratnak hosszabb tavra! Hely kell utazni tudok! Belso levelben adjatok elérhetoséget!
sziasztok Ajkán lenne valaki?????????

sziasztok. ma este párt fogadnánk.
Sziasztok,duci lányokkal/hölgyekkel ismerkednék,kor nem számít!Privát üzenetben megtalálsz!
Sziasztok. Ma este párral ismerkednénk. Csak olyanok írjanak akik komolyan is gondolják. Helyünk van.
Sziasztok. 36 éves pasi vagyok. hölgyet vagy párt ma esti találkozóra. Helyem Veszprém környékén van. Ha kell hozlak és viszlek. vpnorbi@freemail.hu
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Szisztok szombatra egy igazi BBW csaj?
Sziasztok! Ma valaki valami jo program?
csak bp