Sziasztok. 36 éves pasi vagyok. hölgyet vagy párt keresek ma esti találkozóra. Helyem Veszprém környékén van. Ha kell hozlak és viszlek. vpnorbi@freemail.hu
Jó méretű negyvenes pasi hellyel a telt feleség kényeztetésére???

Sziasztok. 36 éves pasi vagyok. hölgyet vagy párt keresek ma esti találkozóra. Helyem Veszprém környékén van. Ha kell hozlak és viszlek. vpnorbi@freemail.hu
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek szex partnernek tini lányt-párt-barátnőket vagy a másik véglet 50-55 fölötti unatkozó hölgyet- párt- barátnőket. Minden érdekel ami élvezetet okoz enyhe perverzítás jöhet. Írjatok bátran, nem harapok (csak ha szeretnéd).

Sziasztok,telt,vagy extra duci csajt fagyiznék a kedve szerint.
Sziasztok! Még mindig keresünk egy izgalmas lányt aki csatlakozna hozzánk. Nem voltam lánnyal még .. játszunk gyere

Hétvégi tartós vagy akár alkalmi szexbarátokat keresek főképp molett,telt alkatú hölgy személyében,de akár pár,párok szexbarátságára sem mondanék nemet.
Kölcsönös rokonszenv alapján meglehetősen sok minden lehetséges!
Belső üzenetben kérném az esetleges jelentkezést!

Kecskemét és környékén partnereket keresek mindenki örömére. 100 km-ig utazni is tudok.
Sziasztok pervi duci parommal keressuk partnereinket. Olvass adatlapot.
Sziasztok! 26 éves helyes, kedves pasi csatlakozna ma párhoz, nőhöz, képem van fent, utazni tudok.
Privibe írj
Privibe írj

Hozzank hasonlo (mi is duci pár) duci párokat keresunk 4es gabalyodasra ! Hely kellene utazni tudunk! Belso levelben uzenjetek amiben irjatok le elképzeléseiteket egy elérhetöséggel!
Párt masziroznek szopatnek nyalnek dugnek szopatni is szeretek ill nőt kor alkat nem számít csak a higiénia
Sziasztok! Imádom a nagy kerek fenék ü hölgyeket! Miskolci érdekelne

Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Hölggyel ismerkednék diszkrét kapcsolatra békés megyében! Tali ma !? 37 év ffi vagyok!
Duci lányt keresek borsodban!Kor nem számít!
Sziasztok.Székesfehérvári 28éves bi pasi(inkább aktiv) vagyok, szivesen csatlakoznek parokhoz, pasihoz vagy holgyhoz
Párt nőt bi ffit keresek imádok nyalni dugni szoptatni szopni