Sziasztok 20. DL . látogatáshoz Hölgyet - párt keresnénk Mi Győrből indulunk akár mehetnénk közösen is
Csinosan telt, molett hölgyet, keresek kortól függetlenül alkalmi, de nem egyszeri alkalomra vagy párokhoz csatlakozom
Sziasztok nagymellű,nagyseggű duci csajt kényeztetnék írj bátran
Sziasztok! Duci hölgyekkel és párokkal ismerkednék. Enyhe bi ok. Én 192 93 36, igényes ápolt körülmetélt borotvált intimmel. Budapesten és környékén.
Sziasztok 20. DL . látogatáshoz Hölgyet - párt keresnénk Mi Győrből indulunk akár mehetnénk közösen is
Kövér duci tulsujos párral nővel ismerkednek kor sujnem N számít csak a higiénia imádok nyalni dugni szoptatni
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Suj kor nem akadtak bi ffit párt nőt keresek travit homot is
Sziasztok. 36 éves pasi vagyok. hölgyet vagy párt keresek napközbeni találkozóra. Helyem Veszprém környékén van. Ha kell hozlak és viszlek. vpnorbi@freemail.hu
Kár hogy lekéstem :(
(Ez egy válasz nyusziful7774 üzenetére (2017. 10. 13. péntek 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 13. péntek 21:21

Sziasztok
Párok szóló férfiak jelentkezését várjuk 2017.okt.14-én tartandó bulinkra.
Szendvics pezsgő ásványvíz rendelkezésre áll,alkoholt saját fogyasztásra mindenki maga gondoskodik.Az apartman árát egyenlő arányba elosztásra kerül.
Privát üzenteket várunk az adatlapunk alapján.
Annyit még az ne írjon aki tszámcsere közben eltűnik :
CSÓK,PUSZI.....

Szendvics pezsgő ásványvíz rendelkezésre áll,alkoholt saját fogyasztásra mindenki maga gondoskodik.Az apartman árát egyenlő arányba elosztásra kerül.

CSÓK,PUSZI.....
Telt pár szinten telt part keres 4es felallasra bi dolgokban is benne vagyunk de hely kellene utazni tudunk! Adjatok valami elérhetoséget mert nem levelezni szeretnenk hanem talizni! Leginkabb jövö 7végén ráérö parokat keresnenk!Belso levelben varjuk a jelentkezéseteket!
Ma napközben párhoz csatlakoznék.
45 éves 176/90 kg pasi vagyok.
Nem kamus mint itt a legtöbben.
Hajdú,Szabolcs,Borsod,Heves
45 éves 176/90 kg pasi vagyok.
Nem kamus mint itt a legtöbben.
Hajdú,Szabolcs,Borsod,Heves
Sziasztok
CSÓK,PUSZI.....

CSÓK,PUSZI.....
Zalai Duci molett nagyseggű lányokkal ismerkednék
Duci molett nagyseggű lányokkal ismerkednék
Èrett házaspárral szívesen ismerkednék 40-50év körül. Nem feltétlenül egyből szexet keresek, akár hosszabb távú baráti kapcsolat. Szeretkezéseteket szeretném meglesni, és persze esetleg többet is...Formàsan teltebb alkatot kedvelem de a szimpátia is lényeges szempont számomra . Nincsenek semmiféle perverzióim, normális, 36 éves férfi vagyok, egyszerűen csak izgatna ez a helyzet. Ha titeket is viszont, ismerkedjünk, írj belső üzenetet! (keleti országrész)
Telt hölgyel ismerkednék!
Telt cicust keresünk buja játékokra.
Telt pár szinten telt part keres 4es felallasra bi dolgokban is benne vagyunk de hely kellene utazni tudunk! Adjatok valami elérhetoséget mert nem levelezni szeretnenk hanem talizni! Belso levelben varjuk a jelentkezéseteket!