Sziasztok! 26 éves helyes, kedves pasi vagyok Gödöllőröl, parral vagy nővel ismerkednék minden jóra, idősebb korosztályt is kedvelem, utazni tudok, képem van fent
privibe irj ha érdekelne

kecskeméti párt keresek
Sziasztok.Párokkal, házaspárokkal párcserére, pasival, pasikkal cuckold játékokra, gangbangre ismerkednénk, dél-dunántúlról.
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok ! Holnap délután Tnána páros nudizás?
Írtam privátot
(Ez egy válasz Ritababy üzenetére (2017. 10. 23. hétfő 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Olyan nyitott párokat keresnék akik kedvelik ha az asszonykat ketten kényeztetik egyszerre s kedvelik az erotikus masszast elöjátékként! Hely kellene utazni tudok! Belso levélben irjatok ha léteztek!
Telt- macis pasik vannak itt? írj
mi fiatalos pár vagyunk!

Sziasztok. Nem függetlenként keresek Sopron vagy a környékén hölgyet vagy párt . feri196906@freemail.hu
Sziasztok!
Telt, duci hölgyet, vagy ilyen hölgytagú párt keresek erotikus izgalmakra.
(Utazni és fogadni is tudok, akár ma is)
(Utazni és fogadni is tudok, akár ma is)
Sziasztok.Huncut telt,husis,molett hölgyet keresek kortól függetlenül.24 vagyok
iasztok! 26 éves helyes, kedves pasi vagyok Gödöllőröl, parral vagy nővel ismerkednék minden jóra, idősebb korosztályt is kedvelem, utazni tudok, képem van fent
privibe irj ha érdekelne

Sziasztok!
Telt, molett hölgyet keresek Debrecenben!
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma este párt fogadnánk. Csak olyanok írjanak akik komolyan is gondolják.
Sziasztok !
Szeged és környékén keresek:
Olyan hölgyet vagy párt akinek nem a külső a legfontosabb (kockahas, csupa izom és 18+ farok ) hanem elfogadja a duci, átlagos farok és átlagos kinézetet !
Aki egy őszinte és normális férfit keres nem csak dugásra hanem ismerkedésre és barátkozásra (és ami alakul) az írjon és ismerjen meg !
Szívesen beszélgetek és ismerkedek bárkivel (nem feltétlen a szex motivál, bár imádom smile ) !
Üdv: Ducimaci
Szeged és környékén keresek:
Olyan hölgyet vagy párt akinek nem a külső a legfontosabb (kockahas, csupa izom és 18+ farok ) hanem elfogadja a duci, átlagos farok és átlagos kinézetet !
Aki egy őszinte és normális férfit keres nem csak dugásra hanem ismerkedésre és barátkozásra (és ami alakul) az írjon és ismerjen meg !
Szívesen beszélgetek és ismerkedek bárkivel (nem feltétlen a szex motivál, bár imádom smile ) !
Üdv: Ducimaci
Sziasztok. 36 éves pasi vagyok. Hölgyet vagy párt keresek napközbeni találkozóra szombatra. Helyem Veszprém környékén van. Ha kell hozlak és viszlek. vpnorbi@freemail.hu
Telt duci kövér tulsujos párt nőt keresek kor nem számít
A hosszú hétvégére keresem telt alkatú hölgy partnerem Budapesten.
Sziasztok! FIatal, vékony fiúként csatlakoznék hölgyhöz, vagy párhoz a fővárosban bármikor, NAPKÖZBEN (hétfőtől szombatig). Írjatok privátban