Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
párt keresek
Csinosan telt, molett hölgyet, keresek kortól függetlenül Házaspárhoz is csatlakoznék, de kizárólag csak a hölgy örömére! Búvóhelyem van, de akár utazni is tudok !
Sziasztok 40-es vagy 50 -es párhoz csatlakoznék leveleket privibe várom csak komoly szándékú párok írjanak !
Sziasztok
Keresek párt minden jóra Dec. 29-én a délelőtti órákba! Utazni tudok mindenbe benne vagyok ha kéritek!
Kapcsolatra jelölés esetén több kép is látható! Írj nyugodtan minden megoldás érdekel!!
Keresek párt minden jóra Dec. 29-én a délelőtti órákba! Utazni tudok mindenbe benne vagyok ha kéritek!
Kapcsolatra jelölés esetén több kép is látható! Írj nyugodtan minden megoldás érdekel!!
Találtam mást !
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 13. szerda 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 13. szerda 19:38
Törölt felhasználó (1206932)

Köszönöm a tiltást itt és víberen is

Párt keresünk párcserére, pasit hármasra, pasikat gangbangre, dél-dunántúl.
Part keresunk duci nagyonmackos par vagyunk
Csákvár, Székesfehérvár, Mór közeléből lányokat, párokat keresek, akiket nézhetnék szex közben, vagy beszállnék hozzájuk.
vannak-e itt teltebb nok akik kedvelik az erotikus masszast? hely kellene utazni tudok.
Sziasztok . Telt duci lányt nőt keresek , Pest megye Vác és környéke utazni tudok !
Köszönöm a tiltást itt és víberen is
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 25. szombat 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 25. szombat 11:55

Törölt felhasználó (2659142)

Telt nőt ki szeretne ma du, este?
Bp. X.XIX.ker

Párként párokat keresünk
sziasztok ismerkednék csinos lányokkal párokkal asszonyokkal . Nagyon izgatnak a Milfek . Esetleg swinger buli házibuli wellnnes minden érdekelne ami jó buli . Csoportokhoz is csatlakoznák . Diszkrét vagyok nagyon . 29 éves igényes srác vagyok . Elég mobil . Utazni tudok . Ide várom privibe az üziket vagy emailre schuster74@ és indamail.hu.
Nagyon kover not part keresek imadok sokaig nyalni dugni szopatni kor alkat nem szamit
Sziasztok.Teltebb 23 éves heteró fiú vagyok,keresek lányt,lányokat vagy párhoz csatlakoznék!Hajdú-Bihar vagy Szabol megyében és csak nálad!
Telt, nagy fenekű nőt keresek...
Sziasztok,
a hétvégét Cegléden töltjük és a szombat esténk felpezsdítéséhez keresünk harmadiknak férfit hetero alapon a hölgy örömére.
a hétvégét Cegléden töltjük és a szombat esténk felpezsdítéséhez keresünk harmadiknak férfit hetero alapon a hölgy örömére.

Part not keresek imadok nyalni dugni szopatni
Telt alkatú lányt/hölgyet/nőt elégítenék ki orálisan, akár viszonzás nélkül is