Szegeden és vonzáskörzetében keresek teltebb hölgyeket, hetero párokat kukkolásra/közös játékokra, akár nálam is megoldható.
Privát üzenetben
Privát üzenetben
Sziasztok!
Pest és Cegléd vonalon és vonzáskörzetében keresek duci telt extra duci hölgytagú párt heteró alapon.Imádom a husis falatokat.
Pest és Cegléd vonalon és vonzáskörzetében keresek duci telt extra duci hölgytagú párt heteró alapon.Imádom a husis falatokat.
Nyitott párokkal ismerkednenk akik tudnanak minket fogadni! Ha van ilyen pár akkor varjuk a jelentkezéseteket itt belso levélben ahol jo lenne egy elérhetoseg!
Bpesti 60-as ápolt nős pasi hölgyet keres,alkat kor nem számít,légy ápolt szeresd a testi örömöket,helyem nincs de tudok utazni,képem van fent,.
Ma estére keresem,hölgy vagy pár társaságát!
Hölgy vagy pár akihez csatlakozni lehet?
Sziasztok ! Telt duci lányt nőt keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke utazni tudok , 48év pasi vagyok !
Masszázs hölgyeknek.
Írj bizalommal.
Írj bizalommal.
Miskolc és környékén érett és/vagy telt hölgyek társaságát keresném. Kötetlen kapcsolat,csak érezzük jól egymást...

sziasztok!
Én randiznék veletek
Péter (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 23. szerda 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 23. szerda 05:40
Én randiznék veletek
Péter (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 23. szerda 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3798472)

Sziasztok. Duci nejemmel keresünk potens pasikat és biszex párokat. Minden jóban benne vagyunk, enyhén perverzek vagyunk. Fogadni tudunk a hétvégen.Kulturált,ápolt, igényes emberek írjanak.
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma este párt, hölgyet esetleg extra kis intimmel rendelkező pasit keresünk. Helyünk van
Párhoz csatlakoznék.
Elsősorban nem vagyok kamus,mint itt a legtöbben.
Kapható vagyok sok mindenre,Szerepjáték.
Kényeztetés a férj előtt vagy akár vele együtt.
Elsősorban nem vagyok kamus,mint itt a legtöbben.
Kapható vagyok sok mindenre,Szerepjáték.
Kényeztetés a férj előtt vagy akár vele együtt.
Sziasztok smile Szeged vagy környékén keresek duci (kövér) hölgyet vagy párt ! Utazni tudok !
Képet küldök privátban !
Képet küldök privátban !
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem.
Imádom ezt a formát, tartós szexkapcsolatot keresek... (Budapest és környéke)
Hétvégén irány Miskolc, vasárnap délután a nyéki nudi. Elrettentjük az ottaniakat egy kis bálnaszexel

Nyiregyi extrem duci not keresek
Sziasztok! 27 éves helyes, kedves pasi vagyok, Pécs és környékén találkoznék párral vagy hölgyel a jövőhéten, képem van fent adatlapomon, privibe írj ha érdekelne

Sziasztok. Duci nejemmel keresünk potens pasikat és biszex párokat. Minden jóban benne vagyunk, enyhén perverzek vagyunk. Fogadni tudunk a hétvégen.Kulturált,ápolt, igényes emberek írjanak.
Miskolc és környékén érett és/vagy telt hölgyek társaságát keresném. Nem nősülni akarok csak érezzük jól egymást...