Zala, Somogy megyében telt lány, hölgy? Imádok nyalni!

Én duci,kopasz puncist keresek...
(Ez egy válasz Böbe3 üzenetére (2018. 06. 09. szombat 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

duci szőrős pinát nyalnák kényesztetnék
Nőként keresek nőt aki elélvezne velem a férjem előtt. A férjem csak nézne vagy csak engem kényeztetne de be is szálhat..ahogy akarod. Irj üzenetet ha érdekel

Duci is,szőrös is
de messzi vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 09. szombat 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 09. szombat 08:26

Törölt felhasználó (3856682)

duci szőrős pinát nyalnék
Megyek
(Ez egy válasz chambers5 üzenetére (2018. 06. 07. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 07. csütörtök 22:08

Sziasztok. Van Bpi-i kimondottan kerek nagy labda fenekű vad extrém szuka nő itt? Aki szereti keményen baszatni magát kemény nagy 22-es fasszal?

Keresek olyan telt nőt nőket!!! Aki szereti ha kényeztetik (nyalják) viszonzás nélkül is! Pest és környékéről!! Várom!!!
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk Érdről. Ma este párt vagy extra kis intimmel rendelkező pasit keresünk. Helyünk van
duci szőrős pinát nyalnék
Szia! Persze ha ez a vágyad!
(Ez egy válasz xlsss1 üzenetére (2018. 06. 07. csütörtök 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Van Bpi-i kimondottan kerek nagy labda fenekű vad extrém szuka nő itt? Aki szereti keményen baszatni magát kemény nagy 22-es fasszal?

Huncutkodós wellness hétvégére mennénk hozzánk hasonló párral a Dunántúlon.
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet keresek kötetlen kapcsolatra, nem csak egyszeri alkalomra!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet keresek kötetlen kapcsolatra, nem csak egyszeri alkalomra!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Ma estére keresek hölgy partnert, vagy Biszex párt Budapest és vonzáskörzetében. Én egy 30 éves helyes, szép szerszámmal megáldott férfi vagyok a 3. Kerületből. Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, várom privat leveleitek.
Üdvözlettel:
Dávid
Ma estére keresek hölgy partnert, vagy Biszex párt Budapest és vonzáskörzetében. Én egy 30 éves helyes, szép szerszámmal megáldott férfi vagyok a 3. Kerületből. Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, várom privat leveleitek.
Üdvözlettel:
Dávid
Hölgyet keresek a hétvégén való szexuális együttlét reményében! Zalaegerszeg, Szombathely és környékén! Akár pár is! Írj priviben!
Párral ,vágyó nővel talakoznék, akár ma is. Nem vagyok kamus. Nem értem mi értelme itt linkeskedni.
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!
Hétvégénk délutáni szabad idejére keresünk kellemes férfi partnert,akár mindhármunk örömére Budapestről.
(40+ előnybe crazya ) de nem feltét.
Adatlapot olvass,és privátba keress.
(40+ előnybe crazya ) de nem feltét.
Adatlapot olvass,és privátba keress.
Üdv!
Szegeden és környékén élők
Igényes, nemdohányzó és nem italozó, 38 éves férfiként keresem partnerem egy hölgy vagy pár (kortól és kinézettől függetlenül) személyében.
Helyem nincs de utazni tudok ésszerű távolságon belül !
Szegeden és környékén élők

Igényes, nemdohányzó és nem italozó, 38 éves férfiként keresem partnerem egy hölgy vagy pár (kortól és kinézettől függetlenül) személyében.
Helyem nincs de utazni tudok ésszerű távolságon belül !
Valaki ki verné kecskeméten egy duci nö elött?
Párral ,vágyó nővel talakoznék, akár ma is. Nem vagyok kamus. Nem értem mi értelme itt linkeskedni.
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!