Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 140 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú nő személyében 20-53 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!!
Sziasztok!csütörtök délelőtt hölggyel vagy párral találkoznék Miskolcon.Privátban várom leveled.
Hétvégére keresünk csajt,párt hosszabb távra nem egy alkalomra gondolunk vagy kis farkú pasit max 16 cm ha annál nagyobb ne is írj
nálunk a hölgy Bisex,de semmi sem kötelező.
viszont ha pasi vagy és nem szertsz nyalni ne is jelentkezz,mert hamar kiszűrünk és a kamusokat is.lányok között telefon elengedhetetlen és kép nélkül sem érdekel senki.legyen meztelen kép is,mivel nekünk is van.
Bp max 50 km re utazni is tudunk,mert messzebbre nem érdemes tapasztaltuk már
renault68@freemail.hu
nálunk a hölgy Bisex,de semmi sem kötelező.
viszont ha pasi vagy és nem szertsz nyalni ne is jelentkezz,mert hamar kiszűrünk és a kamusokat is.lányok között telefon elengedhetetlen és kép nélkül sem érdekel senki.legyen meztelen kép is,mivel nekünk is van.
Bp max 50 km re utazni is tudunk,mert messzebbre nem érdemes tapasztaltuk már
renault68@freemail.hu
Sziasztok! Telt hölgyet vagy ilyen alkatú hölgy tagú párt keresek.Bp pest megye előny.
Nagyon kövér, óriási combú hölggyel ismerkednék Budapest és környékéről
Ki szeretné kipróbálni velem a hancúr párbaj című erotikus társas játékot? Lányok, párok?
Vas megye és környéke...

Vas megye és környéke...
Mai napra keresek telt hölgyet Budapesten. Helyem van.
Sziasztok!
Keresk egy olyan intelligns ,polt férffit aki molett,nagy fenekü nagy mellü feleségemet ájukásig kielégitené.
Keresk egy olyan intelligns ,polt férffit aki molett,nagy fenekü nagy mellü feleségemet ájukásig kielégitené.
not part keresek 40-70 ev kozott imadok nyalni dugni szopatni minne ducibb annal jobb
Duci molett nagyseggű lányokkal ismerkednék zalában
lyan nőt keresek Nyíregyházán és környékén, aki orális kényeztetésre vágyik
duci szőrős puncit kényesztetnék
duci szőrős puncit kényesztetnék
Sziasztok hölgyek, párok!
Nem függetlenként keresem partnerem/partnereim társaságát! Érettségizett, jó fej és megbízható férfi vagyok. Adatlapom szerint keresek. Várom a privát leveleket!
Nem függetlenként keresem partnerem/partnereim társaságát! Érettségizett, jó fej és megbízható férfi vagyok. Adatlapom szerint keresek. Várom a privát leveleket!
Nagy farkú, potens, jó képű pasiként párhoz csatlakozom, vagy hölgyet keresek! Vas,Zala, GyMS megyéből! Írj privit!
not part keresek 40-70 ev kozott
Ma napközben vagy este hölgyet kényeztetnék férje előtt vagy akár vele együtt.
Ápolt,vastag farkú pasi vagyok.Nem kamus mint itt a legtöbben.
Debrecen+100 km
Ápolt,vastag farkú pasi vagyok.Nem kamus mint itt a legtöbben.
Debrecen+100 km
Nyíregyházán keresek szexkedvelő nőt - részemről diszkréció és ápoltság adott. Örömmel partnered leszek hetero alapon a vágyaid megvalósításában! Várom jelentkezésed

Sziasztok. Hölgyek, párok????

kover tulsujos part not keresek kor nem szamit
Szia kedves idegen,
Hazassagaban elhanyagolt 30as pasikent keresem titkos kapcsolatomat.
Szolhat ez csak a szexrol, de akar tobbrol is.
Irj privatban ha van kedved osmerkedni,minden mast titokban megbeszelunk
Párokhoz is csatlakoznék.
Hazassagaban elhanyagolt 30as pasikent keresem titkos kapcsolatomat.
Szolhat ez csak a szexrol, de akar tobbrol is.
Irj privatban ha van kedved osmerkedni,minden mast titokban megbeszelunk

Párokhoz is csatlakoznék.
not part vagy szopni imado ffit keresek imadok nyalni dugni szopatni