Csinosan telt lànyt,vagy pàrok hölgytagjàt masszíroznàm,akàr viszonzàs nèlkül is.Akàr dèlelött is. Maximàlis diszkrèció adott,ès elvárt.Bp ès környéke.
Csongrád, Békés megye???
Sziasztok !
Szeged és környékén keresek:
Olyan hölgyet vagy párt akinek nem a külső a legfontosabb (kockahas, csupa izom és 18+ farok ) hanem elfogadja a duci, átlagos farok és átlagos kinézetet !
Aki egy őszinte és normális férfit keres nem csak dugásra hanem ismerkedésre és barátkozásra (és ami alakul) az írjon és ismerjen meg !
Szívesen beszélgetek és ismerkedek bárkivel
Szeged és környékén keresek:
Olyan hölgyet vagy párt akinek nem a külső a legfontosabb (kockahas, csupa izom és 18+ farok ) hanem elfogadja a duci, átlagos farok és átlagos kinézetet !
Aki egy őszinte és normális férfit keres nem csak dugásra hanem ismerkedésre és barátkozásra (és ami alakul) az írjon és ismerjen meg !
Szívesen beszélgetek és ismerkedek bárkivel
Nit part nyalnek kor akat nem szamit
Helló!
Péntek este Pécsen,telt hölgy,pár aki találkozna?Valaki komoly??
Részletek privátban!
Péntek este Pécsen,telt hölgy,pár aki találkozna?Valaki komoly??
Részletek privátban!
Telt formás hölgyek társaságát keresem. Kor mindegy. Kölcsönös kényeztetésre vagy csak kellemes időtöltésre. Helyem van. Fejér vagy pest megye.
18 kerben egy szinpatikus pár kénye kedvére tennék.
Sziasztok! HATALMAS mellű hölgyet keresnék minden jóra. Kor és alkat nem számít, 18-70 évig akár smile . Előny a hatalmas lógó mell. Kérlek írj privátba és megbeszéljük a dolgokat. (32 éves Budapesti, normalis feher srac vagyok)
Békéscsaba és környékéről keresünk párokat párcserés v egymáselőtti szexre! Privát üzenetet várunk!
Telt duci nőket keresek akit lehet kényeztetni!!! Pest és környékéről! !!
Telt duci kovet tulsujos not part krtesek kor nem szamit imadok jo sokaig nyalni
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok.28 éves vagyok mentő. Imádom a husis,ducibb hölgyeket kortól függetlenül . Ha van kedved beszélgetni,ismerkedni szólj!
Sziasztok!Párral ismerkednénk .
Borsodi telt nővel ismerkednék .
Sziasztok
Ma és holnap estére keresek izgalmas, szexi programot.
(Bp.)
Ma és holnap estére keresek izgalmas, szexi programot.
(Bp.)
Szerény szemüveges nagyfarkú férfit keresek.Tatabánya.
Hajdú ,Szabolcs,Borsod megyei párhoz beszállnék.
Elsősorban izgi Cuckold játékokra.
Feleség megparancsolja a férjnek,hogy szopja fel a farkamat.
Utána tegye be a lucskos punciba.Közben puncit nyal illetve néha
kiveheti a farkamat,hogy szopjon rajta.
Spermát punciból is kinyalhatja illetve szájába engedhetem.
Elsősorban izgi Cuckold játékokra.
Feleség megparancsolja a férjnek,hogy szopja fel a farkamat.
Utána tegye be a lucskos punciba.Közben puncit nyal illetve néha
kiveheti a farkamat,hogy szopjon rajta.
Spermát punciból is kinyalhatja illetve szájába engedhetem.
Sziasztok! Ma estére keresek fogadni tudó nőt vagy párt bpn! Ápolt, normális potens férfi vagyok! Sziasztok!
Levelezőpartnerem keresem egy kedves lány személyében.
Én egy 30-as, nem független, fantáziadús srác vagyok, aki nem csak a szexről tud/szeretne írogatni.
Kedvelem a tabumentes beszélgetéseket, tényleg bármiről szívesen levelezek, írj bátran.
albat_ross@freemail.hu