Sziasztok.42 éves Budapesti àpolt pasi vagyok.szép borotvàlt vastag farkam van...szivesen ismerkednék hölgyekel,pàrokal...irjatok...lehet telt is,szeretem...
Part keresek kor alkat nem szamit vagy not vagy szopni imado ffit a hetenn delelotre
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem Szfvár és Budapest környékén.
sziasztok. egyedülálló, egyedül élő, sportos srác ismerkedne.

Párok házibarátja lennék, macis alkatú vagyok vastag farokkal
, teljes diszkréció mellett. Írjatok nyugodtan, ismerkedjünk.

Sziasztok, szexpartnereket keressünk közös szex élményekhez.
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 140 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú, hófehér bőrű nő személyében 20-55 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!! Illetve ha van egy erősen telt nő aki szeret szoknyában lenni, térdig érő vagy netán mini szoknyában(bárcsak) az is tökéletesen megfelelne. Szeretem ha egy nőnek kinn van a lába, és a combjait simogathatnám beszélgetés közben is. Szeretnék végre egy ilyen nőt találni!!!!
Ma estére keresek Budapesten telt hölgyet, akit orálisan kényeztethetek. Akár viszonzás nélkül is
. Helyem van.

Kedves telt párral ismerkednék!!!!

46/187/97 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) intim mérettel.
Házaspár is jöhet.
Sziasztok. 37 éves pasi vagyok. Hölgyet vagy párt keresek Veszprémből. 10-14 -ig van helyem.
Sziasztok!
Telt duci extra duci hölgyet vagy ilyen hölgytagú párt keresek. Monor és vonzás körzete előny.
Telt duci extra duci hölgyet vagy ilyen hölgytagú párt keresek. Monor és vonzás körzete előny.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok. 37 éves pasi vagyok. Hölgyet vagy párt keresek Veszprémből.
Sziasztok 18 éves pasi vagyok,Érden lakom szívesen csatlakoznék párhoz vagy solo nőhöz. Kor és súly nem fő szempont smile netán enyhe bi kalandba is benn lenék, de csak aktiv szerepben.
Hölgyek kit lócsolhatók meg
?

Helyesírási szótárt keressél inkább.....
(Ez egy válasz tüzespasi üzenetére (2019. 04. 19. péntek 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 19. péntek 12:30

szép délutánt telt hőlgyet keresek hosszutávra aaki jol leszop én meg viszonzásul kinyalom auto vagy kocsidba aki tud jőnni jo szexnek se vagyok az elrontoja az irjon
Duci párhoz csatlakoznék ma este.