Fiatal mackós srác kényeztetne ma este
Ha gondolod írj privátban

Sziasztok.
Magas vékony srác keres Lányokat/párokat a környékről egész estét kalandokra
Magas vékony srác keres Lányokat/párokat a környékről egész estét kalandokra

Telt duci hölgyet kényeztetnék! Ahogy te szeretnéd! Ha gondolod írj! Gödöllő és környéke! Peterhorgasz@citromail.hu
Sziasztok! Ma estére keresek hölgyet vagy párt bpn vagy max 50 km! Utazni tudok ! Sziasztok!
Sziasztok! Holnap, szombat estére keresek hölgyet vagy párt bpn vagy max 50 km! Utazni tudok ! Sziasztok!
Ma illetve holnap este párhoz csatlakoznék.
Hajdú,Szabolcs megye.
49 éves kopasz,jó méretű pasi vagyok
Hajdú,Szabolcs megye.
49 éves kopasz,jó méretű pasi vagyok
Van itt olyan férj aki kimondottan telt-macis picit sörhasú ,vastag de nem nagy faszú ,fazonra nyírt szőrös , sok gecivel rendelkező pasit keres felesége barátnője kényeztetésére ? Szívesen baszom, kúrom szopatom a feleséged.Írj rám és ismerkedjünk. Fotóim és videóm van fent. Diszkréció adott.
Ma és holnap Hajdúnánáson leszünk a fürdőbe valaki?
Sziasztok. Jövőhéten szívesen töltenék egy kis időt egy kedves odaadó hölgyel/lánnyal. Maglód, Ecser, Gyömrő vagy 17. kerület környékén
Sziasztok!
Keressük azt a házaspárt/párt/bi hölgyet, akikkel/akivel kellemesen eltölthetnénk kevés szabadidőnket. Legyetek diszkrétek, ápoltak, hasonló szemléletűek.
Mi egymást szerető pár vagyunk, akiknek nagyon fontos az intimitás, a szexualitás. Nem pótlékot, pluszt keresünk, nem egy éjszakára, az életünk nem átjáróház.
Szeretnénk kielégíteni egymás vágyait, amihez segítségre van szükségünk smile
Férfi tagunk MAXIMÁLISAN HETERO, tehát kérlek bi férfiak ne írjanak!! Mondjuk szóló hetero férfiak se, őket sem keresünk.
Férfi tagunk vidám, közvetlen, szórakoztató egyéniség. Tiszteli a nőket, a szexben gyengéd, odaadó.
Mint Női tag kevés bi tapasztalattal rendelkezem , amit szeretnek nagyobb szintre emelni.
Ha magatokra/magadra ismersz ne tartsd magadban, írj nekem ....
Keressük azt a házaspárt/párt/bi hölgyet, akikkel/akivel kellemesen eltölthetnénk kevés szabadidőnket. Legyetek diszkrétek, ápoltak, hasonló szemléletűek.
Mi egymást szerető pár vagyunk, akiknek nagyon fontos az intimitás, a szexualitás. Nem pótlékot, pluszt keresünk, nem egy éjszakára, az életünk nem átjáróház.
Szeretnénk kielégíteni egymás vágyait, amihez segítségre van szükségünk smile
Férfi tagunk MAXIMÁLISAN HETERO, tehát kérlek bi férfiak ne írjanak!! Mondjuk szóló hetero férfiak se, őket sem keresünk.
Férfi tagunk vidám, közvetlen, szórakoztató egyéniség. Tiszteli a nőket, a szexben gyengéd, odaadó.
Mint Női tag kevés bi tapasztalattal rendelkezem , amit szeretnek nagyobb szintre emelni.
Ha magatokra/magadra ismersz ne tartsd magadban, írj nekem ....
Szép nagy faszod van
(Ez egy válasz blowjob23 üzenetére (2020. 09. 14. hétfő 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 14. hétfő 19:42

Kiskunfélegyházán és környékén valaki egy szopásra? Akár csak én téged akár oda vissza alapon. Hely van, kíváncsi és kanos hetero pasik is írhatnak! Merj találkozni!
Akinek ma lenne kedve jó torkosan szopni, szeretettel várom Óbudán

Sziasztok , telt , duci lányt nőt keresek Pest megye Vác és környéke utazni tudok !
Hajdúszoboszlón ma estére partnert keresek! Lehetsz nő,pár,idős, fiatal üzenj ha lenne kedved találkozni!
Romaniai, kolozsvari 41/41 eves telt hazaspar vagyunk. Minden jora nyitott hasonlo part vagy nagyfarku komoly, megbizhato hazibaratot keresunk. Egyelore a kozelbol erdekelne, de nincs kizarva semmi ha szimpatia kialakul.
Sziasztok 19eves fiu vagyok kicsit macis alkat de nem nagyon intimem 17cm kb es vastag, lányok eddig azt mondták szép és jól bánok vele barmilyen korosztalybol keresek lányt, nőt magamnak Érden. Ma és holnap lenne helyem, akár itt is aludhat ha szeretne
sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.
Sziasztok !48 éves Heves megyei nem független molett nő vagyok ! Keresek a környékemről 48/55 év közötti macis pasit ,tartós ,kötetlen dolgokra .
Zala, Vas megyében.keresek hölgyet, párt hetero alapon! Írj privát üzenetben!
Telt,molett , duci pár házibarátja lennék.
Fotóim videóm van fent, farkam nem nagy viszont vastag és mindig teli.
Írjatok nyugodtan.
Fotóim videóm van fent, farkam nem nagy viszont vastag és mindig teli.
Írjatok nyugodtan.