sziasztok duci noket kényeztetnek vagy hasonlo duci holytagu part ahol szereti aholgy ha ketten kényeztetik egyszerre!
Sziasztok. Csak 1 kérdés! Még mindig nincs Budapesti igényes magas arányos testalkattal rendelkező de extra kerek fenekű nő aki független de lehet nem független is és igényes kellemes potens méretű férfit keres?!

Érett (45+), telt nőt keresek Budapesten és környékén. Helyem van, de utazni is tudok.
Telt alkatú feleséget kefélnék férje jelenlétében.Diszkréció adott és elvárt.
Március 15.-e hosszú hétvégére 4-es gabalyodásra párt keresünk. Utazni és fogadni is tudunk Érdeklődni privátban.
Autóval rendelkező mobilis, egyedülálló, egyedül élő, sportos, szálkás, jókedvű, túl potens-többlövetű,36 éves srácként ismerkednék. Adatlapomon kép, video is található rólam.

Fejér megyében molett/duci hölgy vágyait teljesíteném!
Sziasztok!
Monor vonzás körzetében ismerkednék hölggyel vagy párral.Telt duci extra duci alkat előny.
Monor vonzás körzetében ismerkednék hölggyel vagy párral.Telt duci extra duci alkat előny.
Sziasztok szívesen ismerkednék heves megyében nőkkel párokkal és Nógrád megyében Salgótarjánban és Bátonyterenye körül
Sziasztok!
Házaspárral ismerkednék a hétvégén. Utazni tudok a Dél-Dunántúlon.
Házaspárral ismerkednék a hétvégén. Utazni tudok a Dél-Dunántúlon.
Ismerkednék. (Mivel egyedülálló vagyok, bármi alakulhat). Nővel v. párral. Elsősorban a hosszabb távú kapcsolatok mozgatnak meg jobban...de bármi megoldható, egyedül élek, mobilis vagyok. Többlövetű, túl potens, nyalásfalás imádó
jelige: spermás cicik, spermás punci

Sziasztok. Budapesti magas nőies alkatú de kerek nagyfenekű de tényleg nagyfenekű nőt keresek. Biztos van itt ilyen nő ha itt vagy és látod amit kiírtam keress privát üzenetben ismerkedjünk meg. Nagy fenék párti vagyok.

Sopron környékén keresek diszkrét titkos kapcsolatra egy kedves vidám hölgyet.
Sziasztok!Tapolca Keszthely környékén ismerkednék párral, idősebb párokkal is ..
Gödöllő környékén keresek telt hölgyet aki szereti a kényesztetés!
Olyan párral ismerkednék Sopronból, akik szívesen feldobnák egy "házibaráttal" a Valentin-napot.
simon9400@citromail.hu

simon9400@citromail.hu
Sziasztok.hölgyek?párok?Ismerkednèk.Szex,kukkolàs,kam maszti?szép vastag.....irjatok.....köszi
Diszkrét hölgyet keresek veszprémből,megyéből,anyukát,háztartásbelit,szexuálisan elhanyagolt nőt,titkos szexkapcsolatra,kor,alkat mellékes.
Diszkrét hölgyet keresek veszprémből,anyukát,háztartásbelit,szexuálisan elhanyagolt nőt,titkos szexkapcsolatra,kor,alkat mellékes.
Sziasztok. Keresek egy magas formás arányosan telt nőies idomokkal rendelkező nőt olyan bögyös faros-t de akinek tényleg nagy kerek feneke van és arányosak az idomai és nagyon szereti a jó szexet meg a jó nagy farkat a pasinak olyat keres. Pesti legyél ha lehet és írjál itt vagy az emailemen ami az adatlapomon van.