Sziasztok
Kis farkú férjem nem tud kielégiteni.Kersünk nagy farkú 50-60-70-es férfit.Intelligens házibarát aki finoman sexel de nagyszerüen.Tatabánya
Kis farkú férjem nem tud kielégiteni.Kersünk nagy farkú 50-60-70-es férfit.Intelligens házibarát aki finoman sexel de nagyszerüen.Tatabánya
Hello Béci vagyok olyan pàrt keresek aki be vezetne a bi dologba . Szívesen ki próbálnám pasival is . Utazni tudok
Sziasztok!
Ma este keresem pár vagy hölgy ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket.
Hely van.(Bp.)
Ma este keresem pár vagy hölgy ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket.
Hely van.(Bp.)
Sziasztok
Én a regisztralt hölgy baratja vagyok, simán beleférünk az általatok megadott méretekkel ha fölkeltettük az érdeklödeseteket folytassuk a beszélgetéet!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 04. kedd 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 04. kedd 18:09
Törölt felhasználó (4119012)

Sziasztok!
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Párt is keresünk !!!!!!
Ha netan akkorát találsz,hogy mégegy 22cm-es szintén csokoládé rud is beleférne ajánlom magam!!! a regisztralt csaj bikája vagyok!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 06. csütörtök 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 06. csütörtök 23:10
Törölt felhasználó (1201632)

Igazi nagy picsát keresek 20cm roma faszomra
Ha lenne olyan PÁR akit érdekelne a pünkösdi hétvégén egy kis gabalyodással egybekötött balatoni szórakozás kérjük az privátban érdeklődjön . Mi az adatlapunknak megfelelő pár vagyunk.
Sziasztok.Budapesti ápolt pasi vagyok....ismerkednék hölgyel...titkos kapcsolat céljábol...nem baj ha telt alkat,szeretem...csak legyen ápolt...irjatok...
Szívesen megismerkednék duci hölggyel vagy hölgytagú párral ....
Helló Kecskemét
Sziasztok.Budapesti ápolt pasi vagyok....ismerkednék hölgyel...titkos kapcsolat céljábol...nem baj ha telt alkat,szeretem...csak legyen ápolt...irjatok...
Szopni imádot keresek jatekokra kor alkat nem számít
Sziasztok! Ma estére éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt bpn akik egy kis kalandra vágynak! Helyem nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Igazi nagy picsát keresek 20cm roma faszomra
Sziasztok! Csak és kizárólag HÖLGYET keresek ma este v szombat késő délutántól vasárnap reggelig közös örömökre Budapesten. Helyem természetesen van! Előny ha telt alkatú! 39 éves macis férfi vagyok, megfelelő apoltsaggal és ami ezzel jár. Ha magadra ismersz, írj
most láttam válaszoltál, írok privibe,
(Ez egy válasz Böbe3 üzenetére (2021. 04. 29. csütörtök 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Párt is keresünk !!!!!!
Párt is keresünk !!!!!!
Sziasztok , tel lányt ,nőt keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke utazni tudok !
Sziasztok. Sopron és környékén keresek 60-as hölgyet vagy párt közös örömökre. feri196906@citromail.hu
Sziasztok. Írjatok privátra. Ismerkedjünk.
feri196906@citromail.hu (Ez egy válasz buszosati01 üzenetére (2021. 05. 01. szombat 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
feri196906@citromail.hu (Ez egy válasz buszosati01 üzenetére (2021. 05. 01. szombat 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)