Sziasztok lányt nőt párt keresunk lányos játékokra
Lányt keresünk lányos játékok vagy part
Sziasztok! Ismerkednék nővel vagy párral, Győr és környékén. Helyet tudok biztosítani de akár utazni is, ésszerű határokon belül.
Sziasztok! Írjátok privátban.
(Ez egy válasz zsozso001 üzenetére (2021. 07. 26. hétfő 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
csütörtökön puncit nyalnék fizetek is érte veszprém környéke siofok környéke balaton északi partja kor külsö nem számit
Sziasztok, "Debrecen környékén keresek lány / hölgy partnert, sportos, fiatal pasas személyébe
Alak / Kor nem számít, ha úgy alakul hosszabb távra, csak élvezzük egymást...Adatlapot néz

Sziasztok, beszéljünk.
(Ez egy válasz zsozso001 üzenetére (2021. 07. 26. hétfő 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Augusztus 10 körül idősebb hölgy, a Balaton Északi részén ha törődésre vágyna, én kimondottan nagy élvezettel tenném szebbé a napját/estéjét, gyengéd, el lazító, finom masszázsal, hosszú, vastag farkammal, egy jó beszélgetéssel, vagy amihez kedve van, fétisem örömet okozni, nincs szexibb egy mámorban vonagló nőnél a kezeim alatt
Helyet tudok biztosítani, ha úgy kényelnesebb
Helyet tudok biztosítani, ha úgy kényelnesebb
Sziasztok , telt duci lány -hölgy társaságát keresem Vác és környéke utazni tudok !
Duci hölgyhöz keresek jelentkezőt 3as vagy 4es Szerda vagy Csütörtök délutánra. Pasi - Lány - Pár személyében. A hölgy duci 40-es.
Csak komoly jelentkezőket varok telefonszám féltüntetésével. Vác
Csak komoly jelentkezőket varok telefonszám féltüntetésével. Vác
Sexelnek hetero vagyok pedt megyebol lakss van.
masszírozni tudó férfit keresünk harmadiknak
Sziasztok Juli 29-aug 05 között vagyunk Rovinj punta krizán van olyan itt akivel ott találkozhatunk?
Szegeden vagy környékén keresek telt nőt vagy párt
Mindenre ami jó

Sziasztok telt lányokkal ismerkednék Hatvan és környékéről,helyem van.
Sziasztok. Szívesen ismerkednénk párokkal, hosszú távú, baráti kapcsolat céljából.
Sziasztok! Budapesten es kornyeken keresek ssbbw testalaktu holgyet vagy esetleg feedie beallitottsagu holgyet

Tartós kapcsolat reményében ismerkednék, találkoznék. 36 éves,egyedülálló, egyedülállő, mobilis vagyok...181/74 , 19/5

Sziasztok
Fiatal 22 éves sportos testalkatú nagy "étvágyú" srácként kellemes időtöltésre akár hosszútávon is keresem hölgyek vagy párok társaságát
Több infó, kép az adatlapomon található. Ha felkeltettem az érdeklődésed/érdeklődéseteket privát üzenetben megtaláltok
U.I: Utazni tudok ésszerű keretek között

Fiatal 22 éves sportos testalkatú nagy "étvágyú" srácként kellemes időtöltésre akár hosszútávon is keresem hölgyek vagy párok társaságát

Több infó, kép az adatlapomon található. Ha felkeltettem az érdeklődésed/érdeklődéseteket privát üzenetben megtaláltok

U.I: Utazni tudok ésszerű keretek között

Jövő hét szombaton, azaz Július 31.én ismerkednék lányokkal vagy csatlakoznék párokhoz Győr vagy környékén. 20 éves ápolt srác vagyok. (Minden infó rólam a társkeresői adatlapomon van.)