Sziasztok
fiatal pár vagyunk és idősebb párral vagy nővel ismerkednénk. Nagy bimbóudvar nagy punci előny! nudizás, egymás előtti vagy párcserés szex a cél.
Üzenet módosítása

Üzenet módosítása
Pécs és környékén valaki?

sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
Sziasztok! Keresem azt a Nyiregy környéki hölgypartnerem aki nyitna egy tartós titkos viszonyra és telt molett külsejű. Irj várom leveledet!!
Sziasztok!Hasonló testalkatú pár ismeretségét keressük!
Hellyel rendelkező párokat, biszex pasikat keresünk a dunántúlon illetve budapesten.
Szolnokon keresek nőt, helyem van.
Párral ismerkednénk a környékünkröl nálunk Viki teltebb alkat , ennek tudatában keress
Viki és András
Viki és András
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok!
Kitartó 15/5ös farokkal, mackós alkattal, Békés megyében keresek ma estére lányt,hölgyet, asszonyt!
Kitartó 15/5ös farokkal, mackós alkattal, Békés megyében keresek ma estére lányt,hölgyet, asszonyt!
Sziasztok. Csütörtökön napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Veszprémben. 40 éves férfi vagyok.
Sziasztok
25 éves vagyok és a legnagyobb vágyam egy 40+-os nővel együtt lenni. Ha érzed magadban a tanítási vágyat a kitartásommal nem lesz gondod. Párokhoz is szivesen becsatlakoznék. Írj vagy írjatok mindenkinek válaszolok.
Üdv:G
25 éves vagyok és a legnagyobb vágyam egy 40+-os nővel együtt lenni. Ha érzed magadban a tanítási vágyat a kitartásommal nem lesz gondod. Párokhoz is szivesen becsatlakoznék. Írj vagy írjatok mindenkinek válaszolok.
Üdv:G
Sziasztok. Csütörtökön napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Veszprémben. 40 éves férfi vagyok.
Üdv! Mackós alkatú egyedülállóként keresnék egyedülálló Nőt. Kor, alkat kevésbé fontos.Szívesen utazom, fogadni nem tudok, esetleg autós kaland, vagy a szabadban
Első sorban Heves-megye, de Gyöngyös 100 km-es körzetében szívesen utazok, akár rendszeresen is. Megkeresést levélben várok, köszönöm

Női partnerem keresem, akit tudnék kényeztetni. Helyem van.
sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
Sziasztok! Keresem husos molett hölgypatnerem Szabolcs környékéről! Irj rám!
Nagykanizsán keresnék 40 feletti idősebb hölgyet.nem baj ha nem vagy egyedülálló, sőt talán előny is! diszkrét hosszútávú kapcsolatra gondoltam egy személlyel az ágyról ágyra járás nem a kenyerem. ápolt légy legyen a helyén a szíved és az eszed a többi rajtunk múlik. Jelen pillanatban idő beosztásom miatt virtuális kapcsolatnak és barátkozásnak is szívesen örülnék és ha megvan a közös szál a többi úgy is adja magát.egy szó mind száz keresem társas magányomban azt aki hasonló szituációban van.
Sziasztok!
Sziasztok!
Csepeli hölgyet kényeztetnék
Ma eget ozd között keresek kor alkat nem szamit