Csepeli hölgyet kényeztetnék
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Olyan masszört keresünk aki nemcsak maszirozna
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Punci nyalás vállalok! Hatvan ès környékén! De lehet más is! nezdmeg az adatlapon és ha tetszik írj!
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
Sziasztok lányok hőlgyek kamozás vagy csak képcsere video csere esetleg csak beszélgetnél szexről vagy bármiről.
Mindenben benne vagyok csak mond a vágyad. skype: rodger.rodger2
Mindenben benne vagyok csak mond a vágyad. skype: rodger.rodger2
Macis pasit szopnék.
sziasztok spermas puncit nyalnek illetve dugnek ha vannak erre izgulo párok itt? Hely kellene utazni tudok!
Gyöngyös,Hatvan környékén telt,molett,bbw hölggyel,párral ismerkednék.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!! Párokat kukkolnék szex közben !!!!!!
Kecskeméten nagymellű nőt akarok aki a kezembe meri adni a melleit és a punciját a farkamra húzná, tolná!
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem számít kölcsönös francia vagy egyoldaluan szophatsz
Nagycicis molett biszex lányt keresek tartós komoly kapcsolatra! Én biszex pasi vagyok Budapest
Sziasztok! 35 éves fiatal srác vagyok, átlagos testalkattal, Győr-Moson-Sopron megyében élek azonbelül Sopronban lakom egyedül. Keresem párok, lányok, társaságát magányos hétköznapjaim, és hétvégéim megszinesítésére. Bármi érdekel, utazni tudok, fogadni tudok... képeket viberen és csevegő oldalakon tudok küldeni. Valós ember vagyok aki mer is és tud is találkozni, nem a kamuzós emberek közül való vagyok, testalkat, kor nem számít. Privátban minden egyéb kérdésre válaszolok. Telt alkat előny!!
Sziasztok!Holnap valószínű Normafán illetve környékén leszek.Ismerkedni vágyó teltkarcsú hölgy?