Keresek minden jóra telt hölgyet (akár párjával) Mosonmagyaróvár környékéről.
Sziasztok 11 kerületben most esetleg valaki?
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Nőt párt ffit keresek kor alkat nem számít azopatnek nyalnalak
Telt hölgyet kényesztetnék Hatvan és környékén
Sziasztok!
Mostanában nagyon izgat, hogy nagy mellekkel kiverjék a farkam
Amennyiben tetszenek a képeim és a videóim vagyis a farkam akkor írjatok
Mostanában nagyon izgat, hogy nagy mellekkel kiverjék a farkam

Amennyiben tetszenek a képeim és a videóim vagyis a farkam akkor írjatok

Sziasztok!
Egy kedves korosabb párral ismerkednék,barátkoznék komolyan!Valós és megbízható vagyok!Aki mer az keressen privátban!
Egy kedves korosabb párral ismerkednék,barátkoznék komolyan!Valós és megbízható vagyok!Aki mer az keressen privátban!
Sziasztok parokhoz holgyekhez szivesen csatlakoznek!
Szia Norbi 50 duci par vagyunk .keresunk ferfit csak a holgy igenyeinek kielegitesere
(Ez egy válasz Norbi párt keres üzenetére (2023. 06. 09. péntek 03:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Adatlapunk alapján keresünk egy párt, lehetőség szerint, egy tartósabb kapcsolatra. Elég sok szabadidővel rendelkezünk hétköznap napközben vagy este és minden második hétvégén vagyunk szabadok. Fogadni tudunk de van egy kis különálló lakásunk ahol találkozhatunk és zavartalanul együtt lehetünk.
Brigitta és István
Brigitta és István
Sziasztok hétvégén movaron vagyok nimfo nő estleg lenne aki szexelnek kamionban ?
50 es házaspár házibarátja lennék.
Nőt ffit párt keresek kor alkat nem számít omadj szopni
Sziasztok!
Duci vagy extra duci hölgyet keresnék Somogy megyéből tartós kapcsolat reményében.
Duci vagy extra duci hölgyet keresnék Somogy megyéből tartós kapcsolat reményében.
Sziasztok.
Szolnok,T.szentmiklos környékén keresek telt hölgyet vagy ilyen holgytagú házaspárt akikhez csatlakozhatnék.
Szolnok,T.szentmiklos környékén keresek telt hölgyet vagy ilyen holgytagú házaspárt akikhez csatlakozhatnék.
Sziasztok! Ma estére Füzesabony környékén keresek lányt, hölgyet, asszonyt, vagy párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgytag örömére!
Hely megoldható!
Hely megoldható!
Szopni imádott keresek kor alkat nem számít
Holnap délelőtt Csepelen hölgyet kényeztetnék
Nagy bimboudvaru holgyet vagy part keresek. 27/F
Telt hölgy tagu párként ismerkednénk a környékünkről, tartósabb kapcsolat reményében
Viki és András
Viki és András