Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Hölgyek,párok szombaton esetleg valami közös program velem?Csak aki mer!Mertaz nyer!

Sziasztok!
Holnap ismét leszek M4, M0, M1 vonalon, elhanyagolt lányok, anyukák, asszonyok, párok ha gondoljátok írjatok! Hely van!
Igényes ápolt pasi vagyok!
Imádok kényeztetni!
Holnap ismét leszek M4, M0, M1 vonalon, elhanyagolt lányok, anyukák, asszonyok, párok ha gondoljátok írjatok! Hely van!
Imádok kényeztetni!

Ma delelotre szopni imadot vagy dughatot keresunk
Olyan biszex hölgytagú párt keresek, akik kedvükre játszadoznának, szexpartnerem előtt jól táguló, spriccelő puncimmal
40es pasiként érett hölgy titka lennék!
Békéscsabai érett telt hölgyet keresek napközbeni kalandra
Sziasztok!
Holnap délután elhanyagolt lányok, anyukák, asszonyok, párok M4, M0, M1 vonalon? Hely van!
Imádok kényeztetni!
Holnap délután elhanyagolt lányok, anyukák, asszonyok, párok M4, M0, M1 vonalon? Hely van!
Imádok kényeztetni!

Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, ahol a férfitag kényeztetne kézzel/szájjal a párjával közösen, majd viszont.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, ahol a férfitag kényeztetne kézzel/szájjal a párjával közösen, majd viszont.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Duci vagy extra duci hölgyet keresnék Somogy megyéből tartós kapcsolat reményében.
Duci vagy extra duci hölgyet keresnék Somogy megyéből tartós kapcsolat reményében.
Sziasztok. Hozzánk hasonló alkatú párral ismerkednénk
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
sziasztok, rendszeres szexpartnerem keresem, független pasiként, párokhoz is csatlakoznék!, semmi jónak nem vagyok elrotója, képeim az adatlapomon, helyem is van
Masszázst vállalok teljes testest nem vagyok profi nincs végzettségem de nagyon szeretik ahogy csinálom házhoz megyek , párok hölgyek férfiak írjatok
Szabolcs környéke

Szabolcs környéke

Írtam privátban
(Ez egy válasz kardos93 üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 15:52

Sziasztok.
Hetero pasit keresünk a hölgy örömére. (Nem hármas) Hétköznap 9 körül fogadni tudunk ezenkívül hétköznap késő délután, esténként, de akkor helyet kell biztosítanod. Írj privát, de csak ha komolyan gondolod és mersz is találkozni. Üdv
Hetero pasit keresünk a hölgy örömére. (Nem hármas) Hétköznap 9 körül fogadni tudunk ezenkívül hétköznap késő délután, esténként, de akkor helyet kell biztosítanod. Írj privát, de csak ha komolyan gondolod és mersz is találkozni. Üdv

Sziasztok!
Győr környékén keresnék elhanyagolt lányt, hölgyet, anyukát aki néha kalandozna és jól érezné magát, esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére, akár hosszú távon is!
NEM MINDENKIVEL MINDENÁRON TIPUS VAGYOK!!
Szép napot!!
Győr környékén keresnék elhanyagolt lányt, hölgyet, anyukát aki néha kalandozna és jól érezné magát, esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére, akár hosszú távon is!

NEM MINDENKIVEL MINDENÁRON TIPUS VAGYOK!!
Szép napot!!

Sziasztok! Szombathelyen, illetve környékén bbw hölgy?
Sziasztok!
Sziasztok ! Dunaújvárosban keresek párt ! Akiket szex közben lehetne kukkolni ?! Minden érdekel és mindenki - mindenkivel alapon is ! Írj privátban ! Csak ott !!! Üdv..:::…:::
Sziasztok!
Hölgyeknek lennék rendszeres orális kényeztetője.
Esetleges jelentkezés privát üzenetben.
Szép napot!
Hölgyeknek lennék rendszeres orális kényeztetője.
Esetleges jelentkezés privát üzenetben.
Szép napot!