Sziasztok párokhoz csatlakoznék
Párral ismerkednènk Budapesten, vagy szingli hölggyel!
Sziasztok!Ábrahámhegy környékén hölgy ismerkedne?
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt nem egy menetes szexre. A héten minden péntekig minden este/éjjel szabad vagyok (péntek este is). Autóm van, menni is tudok, de Érden helyet is tudok biztosítani, illetve autós kaland/szabadban szex is opció izgalmas helyeken. Bp és Érd vonzáskörzetében keresek, de fogadni távolabbról érkezőket is tudok persze. Én sportos alkatú vagyok, de imádom a kerek formákat, nagy melleket és popsit, a telt partnereket!
Sziasztok,
Napközbeni, illetve hétvégi szabadidővel keresek hosszútávra párt, esetleg egyedülálló hölgyet aki nyitott a többesre.
Diszkréció fontos, és elvárt.
Lehetőleg a közelemből ismerkednék 40-50 km távolságból maximum.
Fontos az , hogy jól érezzük magunkat egymás társaságában.
Napközbeni, illetve hétvégi szabadidővel keresek hosszútávra párt, esetleg egyedülálló hölgyet aki nyitott a többesre.
Diszkréció fontos, és elvárt.
Lehetőleg a közelemből ismerkednék 40-50 km távolságból maximum.
Fontos az , hogy jól érezzük magunkat egymás társaságában.
Sziasztok
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2025. 08. 06. szerda 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 06. szerda 18:48

Adatlapunk szerint ismerkednénk, lehetőleg nem alkalmi kapcsolatra
Sziasztok! Imádom felnézek a telt molett női testre ha Nyiregyi vagy vagy környèki vagy irj rám talizzuk titokban
Sziasztok. Telt párommal aug 16-17- én Nyíregyházán leszünk. Szívesen fogadunk hetero alapon férfit vagy párt párcseréhez.
Sziasztok ismerkednék telt hölgyekkel Szolnok megye

Szia. Engem nagyon izgat a làtvány!
(Ez egy válasz szomoru szamuraj üzenetére (2025. 08. 09. szombat 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 17:40

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol

Sziasztok! Nem független, 40 éves, igényes és mások szerint jó pasi vagyok. Augusztus 11. hétfőtől 16-a, szombat reggelig szabad vagyok. Hölgyet, párt keresek alkalmi szexre (de a jövő héten akár mindegyik nap találkozhatunk a fenti időintervallumon belül) Bp, Érd és ezek környékén. Autó van, mobilis leszek. Ha van helyed, helyetek az előny, de nálam (Érd) is lehetünk. Minél kevesebb a tabu, annál jobb!
Én sportos alkatú vagyok, de imádom a telt formákat!
Én sportos alkatú vagyok, de imádom a telt formákat!
Budapesten hölgyeket párokat maszíroznék kényeztetnék
Sziasztok. Hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk ma vagy holnap este.
Hölgy örömére keresnénk,egy negyven feletti pasit,hosszú távra!Havi több alkalomra.
Szimpatikus páros vagytok, csinos hölggyel
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2025. 08. 06. szerda 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 06. szerda 18:48

Sziasztok! Nyiregyi 49 éves férfi szívesen ismerkedne telt húsos nagypopsis nővel de ha kell megis masszirozlak anyagi nélkül írj próbáld ki akár!