Sziasztok! Telt lányt, hölgyet keresek a közelemből (Érd, Diósd, környező települések vagy persze Bp Érd felé eső kerületei). Én sportos alkatú, 40 éves, nem független, mások szerint jó pasi vagyok, 18/4 intimmel. Viszont a telt formák a gyengéim, a nagy popsi és mellek izgatnak.
Sziasztok! Szabolcsi molett telt duci hölgy aki magányos és társaságra vágyik egy laza viszonyban ? Írj rám
Holnap,napközbeni szexre,egy független,negyven feletti pasit keresünk
Nor keresek akit ki nyalhatok
Telt hölgyel ismerkednék.Szeretek hosszan nyalni kényeztetni…..
Telt,molett, duci feleséget vagy barátnőt basznák,kefélnék,szopatnék párja előtt vagy közösen!Akár kukkolás,cuckold,dogging.
Diszkréció adott és elvárt,mivel kapcsolatban élek.
Én macis alkatú vastag,de nem óriási farokkal rendelkezem.
Írjatok nyugodtan,fotóim videóm van fent.
Diszkréció adott és elvárt,mivel kapcsolatban élek.
Én macis alkatú vastag,de nem óriási farokkal rendelkezem.
Írjatok nyugodtan,fotóim videóm van fent.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok 30 éves vagyok szívesen ismerkednék Szolnok megyéből.
Holnap (08.28.) 12 óra körülre keresek hellyel rendelkező nőnemű egyént a 13.kerület Forgács utca környékén, akivel testi kontaktusba kerülhetek!
sziasztok.szivessen kényeztetném.keressetek privátban
(Ez egy válasz nusika üzenetére (2025. 08. 23. szombat 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 23. szombat 11:09

Szia!Párosunk hölgy tagjának kényeztetésére keressük min. 16-os intimmel rendelkező partnerünket . Csak ki töltött adatlappal és saját képpel rendelkezők jelentkezését várjuk.
Sziasztok! Nyiregyi 49 éves férfi keresi Telt húsos partnernőjét aki komolyan venne egy laza tartós viszonyt!
Sziasztok! Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni! Mezőkövesd kőrnyékén
Nyalás centrikus Zala megyei not kenyeztetnek
Sziasztok!
22 éves srácként keresek egy idősebb hölgyet akit szintén izgat a korkülönbség
Rólam pár infó
198cm magas vagyok, fiatal arcom van, göndör hajam, és pesten élek.
Írj és ismerjük meg egymást, ha lehet minnél jobban
22 éves srácként keresek egy idősebb hölgyet akit szintén izgat a korkülönbség
Rólam pár infó
198cm magas vagyok, fiatal arcom van, göndör hajam, és pesten élek.
Írj és ismerjük meg egymást, ha lehet minnél jobban

Extra méretekkel rendelkező Nőt vagy Párt keresek,kor mindegy. Pécs
Sziasztok 34 éves 185 magas 85kg barna rövid haj,minden jóra nyitott pasi vagyok, holnapi nap csatlakoznék nőhöz vagy párhoz Budapest, Székesfehérvár környékén. Csak olyan írjon aki valóban találkozna is

Sziasztok.
18/5 borotvált intimmel a közeletekben vagyok
(Ez egy válasz nusika üzenetére (2025. 08. 23. szombat 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 23. szombat 11:09
18/5 borotvált intimmel a közeletekben vagyok

Szia!Párosunk hölgy tagjának kényeztetésére keressük min. 16-os intimmel rendelkező partnerünket . Csak ki töltött adatlappal és saját képpel rendelkezők jelentkezését várjuk.
Sziasztok! Húsosabb testű és fenekű Szabolcsi nő?
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet hosszútávra, diszkrét szexkapcsolatra. Elsősorban Érden vagy a 9., 11., 22. kerületek valamelyikében, hétköznapokon munka előtti és/vagy utáni pásztorórákra, alkalmanként (havi 1-2 alkalommal) péntek esti/éjszakai hosszú, több órás szexcsatákra. Hely kell. Én sportos alkatú vagyok, de imádom a telt formákat, hölgyeket.
Hello csatlakoznék párokhoz nőkhöz hosszú távú szex kapcsolatra
beszélgessünk úgyis kiderül hogy szimpik vagyunk e egymásnak ! En magamra és környezetére igényes pasi vagyok . Aki szeretne írjon nyugodtan
Szolnok Abony vonzáskörzetében és Cegléd vonzáskörzetében lenne a legjobb . Köszönöm hogy elolvastad