Sziasztok ! Párokkal ismerkednénk hosszú távra a Balaton déli partján és annak közelében. Az adatlapunk ki van töltve amiből kiolvasható korunk és alkatunk. Sok estben az ismerkedés kizáró oka a dohányzás ezért leírom, hogy férfi tagunk sajnos ezen szenvedélynek hódol. Ha még is felkeltettük valakik érdeklődését az kérjük, hogy privátban jelezze. Üdv: Gy/A
Sziasztok! Péntek napközben Budapesten vagy környékén szívesen kalandoznék lányokkal ,elhanyagolt anyukákkal, de párokhoz is szívesen csatlakoznék!
Szép napot Mindenkinek!
Szép napot Mindenkinek!
kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok olyan hölgy Nyiregyről aki szeretne egy jo finom gyengéd masszázst ? Anyagi nélkül Írj rám
Sziasztok! Molett duci nő titkos sexre???
Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Ma kaland valahol,természet,kocsi, fürdő,sauna?
Magas,nagydarab hölgyet kényeztetnék élvezésig…
Rendszeresen…
Privátban írj.
Rendszeresen…
Privátban írj.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!! Hölgyet vagy olyan személyt keresek aki benne lenne egy hármasban .. sajnos hölgy ismerősöm nincs de maximum piros oldal. Nem vagyok bii de ha egy lány és egy pali szopnak el tudom viselni. Monor környéke
Teltalkatu párral ismerkednék,írj privit
Sziasztok. Hölggyel párral találkoznék. Kecskemét és környéke.
Sziasztok! Molett duci hölgy titkos talikra Nyiregyen ??Irhatnál egyszer élünk
Sziasztok!! Hölgy partnert vagy olyan személyt keresek aki benne lenne egy hármasban, ha férfi jelentkező van én nem vagyok bii de furujazni lehet , maximum keresünk egy piros oldalas csajszit !!erd privatba
Teltebb hölggyel ,hölgytagú párral kalandoznék a mai napon. Akár csak egyoldalúan kényeztetném orálisan . Jövök-megyek egy kis kellemes élményt hagyva magam után . 40- es ,ápolt ,sportos férfi vagyok, és imádom a kicsit teltebb nőket.
Sziasztok!
Diszkrét, kedves pàr baràtja lennék.
Diszkrét, kedves pàr baràtja lennék.
Telt hölgyet keresek Heves megyében!
szep napot vannak e itt olyan nyitott párok akikkel kiprobalhatnek néhany izgalmas dolgot? Hely kellene utazni tudnek
Sziasztok, szombaton potens ápolt férfiakat várunk dús szőke milf hölgyem kényeztetésére, azt szeretném ha legalább három potens férfi kényeztetné. Imád szopni és a szájába élvezés a cél, de kemény dugás is. Mi ott leszünk ha oda jössz és van kölcsönös szimpátia akkor szuper élmény lesz . Hetero alapon. Trimmelt vagy szőrtelen farokkal. Glory caféban leszünk 9 től zárásig szombaton. Aktív swingerek vagyunk, vendégek mi is a helyen.
Kecskemét és környékén keresek telt, molett hölgyet aki a számra ülne és nyalhatnám.

teltcica36

cumicili