Ápolt,inteligens,irányítható pasi,férfi,nő párhoz csatlakozna,mindkét fél örömére.
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek !
Párt keresünk egymás előttire. Többet nem szeretnék elsőre.
Hétvégi estéink szabadok.
Hétvégi estéink szabadok.
kecskeméti molett nőt vagy párt keresek.
Ma koraestétől éjszakába nyúlóan ráérő hölgyet vagy párt keresek Bp vagy környékén. Én 40 éves, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 18/4 intimmel, nagy szexuális étvággyal, potenciával. Képek vannak megfelelő jelölt számára, az üzenet nélkül kapcsolatra jelöléssel nem tudok mit kezdeni. Hely kell. Én átlagos/sportos alkatú vagyok, de imádom a telt formákat!
Sziasztok Nyiregyi férfi keres egy molett telt nőt titkos kis kalandra! Egyszer élünk használjuk ki Írj ràm nem harapok megértő vagyok Imádom a telt női testet
Nagy logó mellű dús szőrzetű telt molett egyedűl élő asszonyokat,nagyikat keresek.Baranya
Üdv.Ismerkernék olyan ápolt, vidám,nagymamával aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást olozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást olozni.
Estét.
Pesten Hölgy (pár Heteró alapon) 1 laza kalandra?
Akár egy órán belül autós Is
Pesten Hölgy (pár Heteró alapon) 1 laza kalandra?
Akár egy órán belül autós Is
Telt hölgyet keresek nagy mellekkel Borsodból és Szabolcsból
Szívesen ismerkednénk hasonló párral.
Szívesen nyalok puncit,miközben dugják.
Orális játékokra keresek párt nőt ffit kor alkat nem szamit
Kecskemét Cegléd környékéről hölgyet keresnék!
Ismerkednék telt nagymellű hölgyel…..vagy ilyen tagú párral.Enyhe Bi előnyt jelent
Gödöllő duci pinàt keresek,nagy baszàsokra,lakàs van
Tatabányán élő független 190cm magas, mackós srác vagyok, életkortól, és minden mástól függetlenül keresnék hölgyet kötetlen szórakozásra.
Kaposváron lehetőleg nagymellű hölggyel ismerkednék titokban. Hely kell , a többit privin. Ötvenes vagyok, de nyitott
Szép napot!Ismerkernék olyan ápolt, vidám,nagymamával aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Sziasztok! 42-éves bi uni férfi vagyok! 24- én kedden délelőtt Hajdúböszörményben valaki? Írj

teltcica36

omkara