Szabolcs megyei fiatal srác szívesen lenne teltebb érett hölgyek partnere hosszabb távon is!A szex terén minden dologban benne vagyok! Az utazás nem jelent gondot!
házaspárral ismerkednénk
Fejér megyei középkorú bi pár bi fiút lányt vagy párt keres. email: vagyak@citromail.hu
Duci nagy mellü nöket kényeztetnék illetve hasonlo hölgytagu párokkal ismerkednék!Hely kellene utazni tudok! jegestejecske@citromail.hu
valamá 20-50 közötti hölgyet keresek szilveszterig helyem van valamedig utazni is tudok
sziasztok! Telt kismama keresi hölgy partnerét az ünnepekben közös kényeztetéshez saját és párja részére.
Csak van 1 nő aki szereti a kiadós igényes szexet
Csak van 1 nő aki szereti a kiadós igényes szexet

minden telt duci mackós vékony alkatunak boldog karácsonyt kivánunk
A két ünnep közzé (de. 27-30.) délutáni élvezetere keresek Bp-ről és környékéről Telt Hölgyet, vagy telt Hölgy tagú Párt ...tabuk nélkül!
duci telt mackós párral ismerkednénk esetleg hölgy
30as pasi Telt Nöket-esetleg párokat keres lehetöleg ma estére!???(lastdelusion@gmail.com)utazni nemtudok ezért csak Bp!!
szivesen beszálnék párhoz
Duci nökkel vagy hasonlo hölgytagu párokkal ismerkednék!Hely kellene de utazni tudok!jegestejecske@citromail.hu
Sziasztok! állapotos bi beállítotságu nő,és párja keres biszex lányt 3as játékokhoz. csak lányt! privi!
29/33 éves teltebb miskolci házaspár keres párt egymás előtti szeretkezéshez. Kérlek benneteket, hogy a kinga810117@freemail.hu címünkre írjatok lehetőleg telefonszámmal együtt annak érdekében, hogy a kapcsolatot a lehető leggyorsabban felvehessük egymással! Ezt a játékot a páromnak szánom karácsonyi ajándékként!
Somogy megyei unatkozó hölgyek
Sziasztok! Van-e Budapesten molett csaj, vagy ilyen hölgytagú pár aki szexelni is akar, és ráér péntek délelőtt!? Szerintem lehetetlent kérek, de azért megpróbálom, és várom a válaszokat! (csak 1nek is örülnék!!)
sziaztok!ma estére keresek bp-n,partner(eke)t!!!?30as pasi....irj üzenetet !elérhetöséggel!ha.....!??
sziasztok !
Mi is házaspár vagyunk, és szintén házaspárral szeretnénk ismeredni, Somogy megyeiek vagyunk a férjem 51 éves, Én 46 vagyok.. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 14. kedd 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 14. kedd 06:43
Mi is házaspár vagyunk, és szintén házaspárral szeretnénk ismeredni, Somogy megyeiek vagyunk a férjem 51 éves, Én 46 vagyok.. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 14. kedd 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (757125)

házaspár vagyunk házaspárral ismerkednénk
50körüli mackós pasival ismerkednénk vagy párral
házaspár vagyunk házaspárral ismerkednénk