Bocsi! Dorka20110130@freemail.hu
Dorka20110130 valaki35freemail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 31. hétfő 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 31. hétfő 13:19
Törölt felhasználó (748456)

Sziasztok
Hogyan tudnék kapcsolatba lépni veletek?38-as pasi vagyok! komexx28@citromail.hu
Hogyan tudnék kapcsolatba lépni veletek?38-as pasi vagyok! komexx28@citromail.hu
Olyan duci párral ismerkenék ahol a hölgy imadja a "feher sejtecskét"! jegestejecske@citromail.hu
Sziasztok!
Telt hölgytagú párral ismerkednék Miskolcon!
Megbízható és nem független pasi vagyok
Üdv Laci
Telt hölgytagú párral ismerkednék Miskolcon!
Megbízható és nem független pasi vagyok
Üdv Laci
Duci nagymellű lányt keresek akinek bármit megtennék, kor nem számít. Hajdu-Bihar
Sziasztok
Hogyan tudnék kapcsolatba lépni veletek?38-as pasi vagyok! komexx28@citromail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 30. vasárnap 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 30. vasárnap 19:08
Hogyan tudnék kapcsolatba lépni veletek?38-as pasi vagyok! komexx28@citromail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 30. vasárnap 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (791339)

Sziasztok! Dorka vagyok, teltebb 30-as miskolci feleség. A férjemmel keresünk 3-as szexkapcsolat céljából 30-45 év közötti elsősorban miskolci vagy Miskolc környéki férfit. Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok. telt hölgyel taliznék. 188-102-35éves pasi vagyok..Fejér megye-Balaton kke. nagyfonok75@freemail.hu
Sziasztok! 30-50 közötti páral vagy pasival ismerkednénk. Tolna Baranya Bács megyékből. Hely kellene. rizibizi110@freemail.hu
Sziasztok! Dorka vagyok, teltebb 30-as miskolci feleség. A férjemmel keresünk 3-as szexkapcsolat céljából 30-45 év közötti elsősorban miskolci vagy Miskolc környéki férfit. Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
duci mackós lányal párral ismerkednénk
sziasztok!Nincs olyan telt hölgy vagy pár aki normál alkatú pasit is a bizalmába fogadna?Nekem a telt ill. duci alkat a gyengém!Pets megye!
duci mackós párral ismerkednénk
Sziasztok! 30-50 közötti párokkal ismerkednénk. rizibizi110@freemail.hu. Ide irjatok!
Házaspárt keresek közös örömökhöz Bp és környéke
Nagy keblü hölggyel illetve hasonlo hölgytagu párral ismerkednék!jegestejecske@citromail.hu
Mai nap folyamán keresek szexpartnert alkalmi jelleggel. Magas barna szem barna haj sportos test és 20cm-es fasz. Molett vagy vékony lányokat keresek elsősorban 50éves korig.
Megpróbálunk újra nekifutni. Normális, intelligens, kedves , humoros hetero pasit keresünk harmadiknak.Lehet túl sokat akarunk?
Legyen ápolt ,lehetőleg Csongrád megyei, arcszőrzet nélküli 30-40 közötti és kedvelje a gyönyörű arcú telt nőket.
Rendszeres kapcsolatot szeretnénk, állandó házibarátot. A kipróbáláson már régen túl vagyunk, tehát nem kipróbálni szeretnénk.Volt már hosszabb rendszeres kapcsolatunk 3asban.Mi egy kedves, hetero , valós(!) pár vagyunk. Kíváncsian várjuk az érdeklődőket.
mail:pasit3nak@gmail.com
még mielőtt a régi mantrázó kórus rákezdene:NEM kamu pár vagyunk, de ide nem töltünk fel képeket
soha!

Rendszeres kapcsolatot szeretnénk, állandó házibarátot. A kipróbáláson már régen túl vagyunk, tehát nem kipróbálni szeretnénk.Volt már hosszabb rendszeres kapcsolatunk 3asban.Mi egy kedves, hetero , valós(!) pár vagyunk. Kíváncsian várjuk az érdeklődőket.
mail:pasit3nak@gmail.com
még mielőtt a régi mantrázó kórus rákezdene:NEM kamu pár vagyunk, de ide nem töltünk fel képeket

Sziasztok!
Mi 47/43 eves molett hölgytagu pár vagyunk.Szivesen ismerkednénk szinten molett,duci holgytagu parral.
Szép napot nektek.
Mi 47/43 eves molett hölgytagu pár vagyunk.Szivesen ismerkednénk szinten molett,duci holgytagu parral.
Szép napot nektek.
házaspárral ismerkednénk
házaspárral ismerkednénk