Sziasztok! 48 éves, magas, ápolt, normál testalkatú férfi unatkozik és imádja a telt formákat!
30-as, 40-es, 50-es vagány teltkarcsú Hölgy? Párt is szívesen látok
Képet küldök. Lakás van : Budapest, IV. kerület.
e-mail: erosyum@gmail.com
MSN: erosyum@windowslive.com

nincs duci pár?
Vagány, nagy keblű, teltkarcsú Hölgy ma éjjel?
Szexhiányos vagyok
48 éves, magas, ápolt, borotvált, karakteres férfi unatkozik
30-as, 40-es, 50-es vagány Hölgy? Nálam aludhatsz is
ha tudsz...
képet szívesen küldök. Budapest, IV. kerület.

48 éves, magas, ápolt, borotvált, karakteres férfi unatkozik

186cm 105kg 43 éves férfi és 170cm, 100kg, 40 éves nő pár keres párt, hármadikat Győr környékéről, lehetőleg hellyel rendelkezőket.
hasonló alkatu párral ismerkednénk
Duci nagy keblü hölggyel vagy hasonlo hölgytagu párral ismerkednék akik benne volnanak egy közös franciazasban!Hely kellene utazni tudok! jegestejecske@citromail.hu
macis fiu macis párt keres minden jóra
sziaztok ápolt házaspárral ismerkednénk
Sziasztok! Erotikus bulit szervezünk 50-es korosztály részvételével következő hét szombat estére Budapesten!
Három fiú és két hölgy már lesz, de keresünk még 45-60 közötti vagány, szexrajongó, ápolt,
kulturált hölgyet vagy hölgyeket
Várunk Téged / benneteket itt, vagy az erosyum@gmail.com email címen!
Képeket küldünk és várunk!
Három fiú és két hölgy már lesz, de keresünk még 45-60 közötti vagány, szexrajongó, ápolt,
kulturált hölgyet vagy hölgyeket

Képeket küldünk és várunk!
Ha elautózol a dunántúlra, nagyon szívesen
Maradhatsz több napot is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 14. hétfő 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 14. hétfő 09:00

Törölt felhasználó (796069)

Kövér vagyok és husos szép a puncim,szabolcsbol kinyalna valaki?kocsiszexet szeretem Tiszalökröl...
mackós alkatu párral ismerkednénk
Szijasztok! Debreceni 30as duci, helyes szeretői pár szombat estékre keres biszex lányt. Leveleket a debreceniparlanyt@citromail.hu címre várjuk fényképpel. Puszi nektek lányok! Pasik NEE....
Nagy mellü hölgyel vagy hasonlo hölgytagu párral ismerkednék! Hely kellene utazni tudok! jegestejecske@citromail.hu
párral lánnyal ismerkedenénk
Sziasztok Én Egy fél vér fekete fiu vagyok keresk alkalmi vagy tartósab kapcsolatot
email: allen3@citromail.hu
email: allen3@citromail.hu
titkos izgalmakat vki?
Duci párral ismerkednék mindenki örömére!Buvohely kellene de utazni tudok! jegestejecske@citromail.hu fotoval elönybe!
Sziasztok!
Telt,molett,duci nővel ismerkednék,laza,tartós kapcsolat reményében,hogy vágyait kielégítsem.Én magas,vékony 33/188/78 bp-i férfi vagyok.
Telt,molett,duci nővel ismerkednék,laza,tartós kapcsolat reményében,hogy vágyait kielégítsem.Én magas,vékony 33/188/78 bp-i férfi vagyok.
telt alaku lánnyal párral ismerkednék
sziasztok..telt hölgyel ismerkednék.....a Dunántulrol 188-99-35éves pasi vagyok. nagyfonok75@freemail.hu