Kamusok és komolytalanok...
(Ez egy válasz indi11 üzenetére (2011. 04. 07. csütörtök 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 07. csütörtök 17:48

Miért nem válaszoltatok??????????Őszintén ???????????????????
120fölötti ffi ismerkednénk
Üdv! Házaspár szeretkezését szívesen végignézném élőben , akár szabadban,autóban is , 35-50 év körül. Formás, teltebb nőies alkat előny , de nem feltétel. Én 30 éves férfi vagyok.
(Kelet magyarország) Részletekért írj bemutatkozó e-mailt : bonaparte30@freemail.hu
(Kelet magyarország) Részletekért írj bemutatkozó e-mailt : bonaparte30@freemail.hu
Miért nem válaszoltatok??????????Őszintén ???????????????????
(Ez egy válasz tutika1978 üzenetére (2011. 04. 02. szombat 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 02. szombat 08:51

Sziasztok! Párral ismerkednénk! Tolna, Bács, Baranya megyékből.
Sziasztok! Keresünk bi beállitotságú hölgyet, lányt max 35 éves korig Esztergom környékéről.( ismerkednénk párokkal is a férfi bi kizárva) Szóló pasit nem keresünk.
A leveleket ide várjuk: egomipar24@gmail.com
A leveleket ide várjuk: egomipar24@gmail.com
házaspárral ismerkednénk
Sziasztok! Párral ismerkednénk! Tolna, Bács, Baranya megyékből.
sziasztok.mi egy negyvenes pár vagyunk a hölgy tag 167 magas 90 kg én 170 mgas 76 kg hasonlo párokat keresünk hétvégi hancurozásra veszprémmegyéböl a cimnk dundi68@citromail.hu

Szegedi telt höly ismeretségét keresem. kbs88@freemail.hu
Sziasztok!! Ma estére pár vagy srác a fiú csak a hölgy örömére Cegléd környéke !!cim asus17@freemail.hu
Várjuk a képeket és elérhetőséget!!Tudj utazni!!
Várjuk a képeket és elérhetőséget!!Tudj utazni!!
Dus keblü hölgyet kényeztetnék esetleg hasonlo hölgytagu párt mindenki örömére! Hely kellene utazni tudok! jegestejecske@citromail.hu
Szegeden telt hölgy ismeretségét keresem.
Szia Pillangó,én titkos izgalmakat szeretnék csak tőled és azonnal

telt házaspárral ismerkednék akár pár mindkét párját kényeztetném
sziasztok párral ismerkednénk mint mi vagyunk
Középkorú ápolt, borotvált, normál alkatú, kulturált férfi keresi budapesti teltkarcsú hölgy társaságát ma estére! Lakásom van, örömmel látnálak!
Párt is szívesen fogadnék
Mail: erosyum@gmail.com
MSN: erosyum@windowslive.com

Mail: erosyum@gmail.com
MSN: erosyum@windowslive.com
De van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 25. péntek 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 25. péntek 08:02
Törölt felhasználó (436025)
VIP

nincs duci pár?
párral ismerkednénk
Szia!
Laza, tartós kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok, délelőtti vagy esti szabadidővel!
Ha fontos számodra az ápoltság és a diszkréció!
sony309@gmail.com
Üdv
Attila
Laza, tartós kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok, délelőtti vagy esti szabadidővel!
Ha fontos számodra az ápoltság és a diszkréció!
sony309@gmail.com
Üdv
Attila
telt lánnal párral ismerkednék