sziasztok!
Párommal érett Hölgyet keresünk 3-as felálláshoz.
mindketten borotváltak vagyunk és imádjuk a sex minden formáját kivéve a durvaságot.
Ha magadra ismersz és lenne kedved egy kellemes párhoz csatlakozni ne habozz írj!
Ha egy kicsit telt vagy az nem gond.
Üdv Éva és Józsi!
blaszlone@hotmail.com
mindketten borotváltak vagyunk és imádjuk a sex minden formáját kivéve a durvaságot.
Ha magadra ismersz és lenne kedved egy kellemes párhoz csatlakozni ne habozz írj!
Üdv Éva és Józsi!
blaszlone@hotmail.com
30 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást nyalást kedvelő kedves hölgyet,párt keresek ma esti találkozásra Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
sziasztok!
Üdv Éva és Józsi!
blaszlone@hotmail.com
Üdv Éva és Józsi!
blaszlone@hotmail.com
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára keresek hölgyet vagy párt veszprém és környékéről.e-mail : vboy8181@freemail.hu
38/186/84, Budapesti, férfias férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Több fotó és videó rólam
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Több fotó és videó rólam

Párt keresnék akik elfogadnának harmadiknak egy macis fiut!
Akár ma este is!
Akár ma este is!
sziasztok!
Üdv Éva és Józsi!
blaszlone@hotmail.com
Üdv Éva és Józsi!
blaszlone@hotmail.com
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára keresek hölgyet veszprém és környékéről.e-mail : vboy8181@freemail.hu
7végén szombat este raerö duci hölgytagu pár esetleg?? Hely kellene!jegestejecske@citromail.hu
sziasztok!
Üdv Éva és Józsi!
blaszlone@hotmail.com
Üdv Éva és Józsi!
blaszlone@hotmail.com
duci mackós házaspár vagyunk bi hölgyel párral ismerkednénk
30 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást nyalást kedvelő kedves hölgyet keresek ma esti találkozásra Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
Fejérmegyei érett hölgyet 45-60 között keresek tartós, kizárólag sexkapcsira .Duci, nagycickó előny!Esetleg párhoz csatlakoznék a hölgy örömére!Csak komoly érdeklődők. Képet megköszönöm! lacko36@gmail.hu
Tata környéki hölgyet kényeztetnék,54-éves pasi
30 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást nyalást kedvelő kedves hölgyet keresek ma esti találkozásra Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
Duci telt keblö párral ismerkednék akik kedvelik az erotikus masszast elöjátékként! jegestejecske@citromail.hu
Bp-i 47-évesférfias férfi érett telt hőlgyet kényeztetnék akár hósszútávon is! Várom a jelentkezést tony69@citromail.hu
Szia!
Pest megyei, nem független férfi (43 é/ 178 cm/ 97 kg) keres laza, tartós kapcsolatra bp.-i/Pest m.-i, 30-50 év közötti hölgyet!
Autóval, búvóhellyel, délelőtti és esti szabadidővel rendelkezek!
email: sony309@gmail.com
Pest megyei, nem független férfi (43 é/ 178 cm/ 97 kg) keres laza, tartós kapcsolatra bp.-i/Pest m.-i, 30-50 év közötti hölgyet!
Autóval, búvóhellyel, délelőtti és esti szabadidővel rendelkezek!
email: sony309@gmail.com
30 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást nyalást kedvelő kedves hölgyet keresek szombat esti találkozásra Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
de kár,hogy nem vagyok túl tapasztalt...Kihagyhatatlan ajánlat....)
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 05. hétfő 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 05. hétfő 11:59
Törölt felhasználó (744977)

Sziasztok!
Bp-i párként keresnénk:
Péntek estére szept.9., 30-40 év közötti TAPASZTALT nem csak kipróbálni akaró, duci-telt csajt kedvelő, NAGY farkú srácot, 3 plusz 1 felálláshoz állandó barátunk és a férjem mellé
LIght bdsm-el fűszerezve
CSAK képpel itt a társkeresőben, borotvált intimmel, RÉSZEDRŐL ÓVSZER HASZNÁLATTAL!!!
Képeink a társkeresőben láthatóak.
Bp-i párként keresnénk:
Péntek estére szept.9., 30-40 év közötti TAPASZTALT nem csak kipróbálni akaró, duci-telt csajt kedvelő, NAGY farkú srácot, 3 plusz 1 felálláshoz állandó barátunk és a férjem mellé

CSAK képpel itt a társkeresőben, borotvált intimmel, RÉSZEDRŐL ÓVSZER HASZNÁLATTAL!!!
Képeink a társkeresőben láthatóak.