Debrecen vagy Balmazújváros környékén keresek duci lányt alkalmi szexre.
26 éves macis testalkatú srác.
26 éves macis testalkatú srác.
30 éves férfi vagyok.Éjszakára hölgy veszprém és környékéről? e-mail: vboy8181@freemail.hu
195/76/22 fiú 40 körüli,vagy feletti hölgyeket keres Győr és környékéről!
túlsúly vagy ilyesmi nem számít,csak nyugodtan írjatok!

<<Privát üzenet küldése >>
<<<Adatlap>>>

<<Privát üzenet küldése >>
<<<Adatlap>>>
Orgazmusig nyelvezném a puncid! középkorú, magas, borotvált férfi, lakásom van Budapesten, enyhe biszex is lehet... Rólam itt...
erosyum@gmail.com
erosyum@gmail.com

Szia!! Igen vannak itt ilyen párok is és akár ismerkedhetnénk is!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 20. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 20. csütörtök 20:38
Törölt felhasználó (778146)

Duci hölgytagu párral ismerkednék! Vannak itt ilyen párok akik kedvelik a duci hölgyet kényeztetni? Hely kell!jegestejecske@citromail.hu
30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára hölgy veszprém és környékéről? e-mail: vboy8181@freemail.hu
csinos kis haziaszony 36éves nőiesen teét nő urak hivását várom egy kellemes órára vagy egy kőlcsőnős franciára is 9-21ig HÉTVÉGÉN IS LEGY GÁLANS ES DISZKRET 06202148207
Telt alkatú formák rajongja vagyok Hétvégi szexpartihoz keresek hölgyet, párt Budapesten! Középkorú 48 éves, magas, borotvált, erotika központú, kulturált, egészséges férfiként, hasonló jellemzőkkel bíró partnert / partnereket keresek. Lakásom van. Itt megnézhetsz...
duci nagyonmacis pár vagyunk szivesen ismerkednénk hasonló alkatu párral lánnyal
26 éves srác, telt lányokat, asszonyokat keres, kölcsönös kényeztetésre...
Zalaegerszegiek, előnyben!

Duci hölgytagu párral ismerkednék! Vannak itt ilyen párok akik kedvelik a duci hölgyet kényeztetni? Hely kell!jegestejecske@citromail.hu
195/76/22 fiú 40 körüli,vagy feletti hölgyeket keres Győr és környékéről!
<<Privát üzenet írása>>
<<adatlap>>
<<Privát üzenet írása>>
<<adatlap>>
Debrecen és környékén fényképeznék ill. videóznék hölgyet, párokat. Teljes diszkréció.
30 éves férfi vagyok.Kedd,szerda ,csütörtök éjszakára hölgy veszprém és környékéről? e-mail: vboy8181@freemail.hu
38/186/86, Budapesti, férfias nagyfarkú férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...

Sziasztok!
Igazán rám "találhatna" egy bátor és mindenre nyitott pár
Főleg Miskolc és vonzáskörzetéböl....nem 200km távolságbol, mint mindig!
Imádom a teltebb hölgyeket.
Kor lényegtelen, de a többi fontos: bla bla bla...egészség, ápoltság ... de tudja ezt mindenki!!!!
Hát várom özönlő levelek sokaságát
PUSZI & PACSI
Igazán rám "találhatna" egy bátor és mindenre nyitott pár
Főleg Miskolc és vonzáskörzetéböl....nem 200km távolságbol, mint mindig!
Imádom a teltebb hölgyeket.
Kor lényegtelen, de a többi fontos: bla bla bla...egészség, ápoltság ... de tudja ezt mindenki!!!!
Hát várom özönlő levelek sokaságát
PUSZI & PACSI

48 éves, 175/90 kék szemű barna hajú vagyok, titkos kapcsolatra keresek hölgyet, párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Alkat, kor nem számit, légy tiszta, kulturált megjelenésü. Minden megoldás érdekel.
Ma napközben hölgyet vagy párt keresünk!!! Szentendre
30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára hölgy vagy pár veszprém és környékéről? e-mail: vboy8181@freemail.hu
Hölgyet vagy párt keresünk ma esti szórakozáshoz!! Hölgyek előnyben, föleg ha duci!!