Imádom a telt idomokat,ilyen hölgyekkel ismerkednék!!!
Csak sex más semmi....
Csak sex más semmi....
Duci hölytagu párral ismerkednék akik kedvelik ha ketten kényeztetnék a hölgyet! Hely kellene utazni tudok!jegestejecske@citromail.hu
Budapesten és környékén keresünk Hölgyet! 40-60 között mi lány 44 fiú 43
sziasztok!
Hölgyet keresünk magunk mellé hosszútávon.
imádjuk a sex minden formáját adni és kapni.
Várunk otthonunkba ha komolyan gondolod velünk.
Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
sziasztok!
Hölgyet keresünk magunk mellé hosszútávon.
imádjuk a sex minden formáját adni és kapni.
Várunk otthonunkba ha komolyan gondolod velünk.
Éva és józsi!
blaszlone@hotmail.com
Sziasztok
Olyan lányokat keresek akik kifejezetten a nagy súllyal a 130 feletti fiukat szeretik. Írjatok priviben és meg adom az MSN címem ott könnyebben meg tudjuk beszélni.
várom a leveleket
Olyan lányokat keresek akik kifejezetten a nagy súllyal a 130 feletti fiukat szeretik. Írjatok priviben és meg adom az MSN címem ott könnyebben meg tudjuk beszélni.
várom a leveleket
Párokat keresünk közös gyönyörökhöz.Helyünk nincs.

Sziasztok! Párt vagy harmadiknak ff.-t keresünk kellemes idő eltöltéshez. Helyünk nincs N31/F33

Lányt keresünk hétvégére egy kellemes hármas szeretkezéshez!!
kor alkat nem lényeg

duci nagyonmacis házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
Olyan párt keresnék akik ducihölgytaggal rendelkeznek s kedvelik a 2+1-es felállást!hely kellene utazni tudok! jegestejecske@citromail.hu
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára keresek hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Sziasztok,25eves fiatal srac vagyok,parok holgyek jelentkezeset varom akik tudnak szatmarnemetiben utazni,hejel rendelkezem,nem Vagyok Kamus!!!en a hatar kozvetlen kozelebe at tudok meni de akor buvo hejet kell keresni vagy akar a kocsiba!Apolt,borotvalt,18cm,170magas,88kg,vices,diskret srac vagyok,barna haj,barna szem!varom belso uzeneteket
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Péntek vagy szombat éjszakára keresek hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Kedves, barátságos, független, igényes, szolizott 47 éves férfi vagyok. 180cm magas, borotvált, magas szex kultúrával rendelkezem. Telt alkatú hölggyel foglalkoznék, akár egész éjszakára. Ha szenvedéllyel fűszerezett szexre vágysz írjál. ( via.estates.co@gmail.com )
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Péntek vagy szombat éjszakára keresek nyaláscentrikus hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
duci nagyonmacis pár vagyunk hasonló alkatu párral ismerkednénk kor nem számit
Duci hölgytagú pár, párt esetleg hölgyet keres ma napközben!!
Hello..mi 31-36éves pár vagyunk telt keblü hölgytaggal...párt keresünk Fejér m ill környéke.....nagyfonok75@freemail.hu
28éves Keszthelyi pár Bi-t és Anál szexet kedvelő hölgyet keres esti party-hoz. Levelet a dj.seny@freemail.hu-ra kérnénk, ilyen beállítottságú párok se kíméljenek. Solo pasik köszi, de most nem!
kecskemeti 50-es srac keres holgyet ,diszkret kapcsolatra.
Üdv! 40-50 körüli házaspárral barátkoznék. Szívesen lennék néző, kíváncsi 3.ik, és ami alakul. Hölgy örömére!Alkat nem, szimpátia lényeges számomra. Én 30 éves férfi vagyok. Belső mail , vagy : bonaparte30@freemail.hu