Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára keresek nyalás imádó hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Kedves, barátságos, független, 47 éves férfi vagyok. 180cm magas, borotvált, magas szex kultúrával rendelkezem. BUDAPESTI telt alkatú hölggyel foglalkoznék, akár egész éjszakára. Ha szenvedéllyel fűszerezett szexre vágysz írjál. ( via.estates.co@gmail.com )
Ápolt, 20 éves, 175cm magas 62kg súlyú , átlagos intim mérettel rendelkező, Nyíregyházi fiú vagyok. lányt vagy idősebb hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra Nyíregyházán, hellyel nem rendelkezem, diszkréció, ápoltság alap. testalkat és kor nem számít.
duci macis pár vagyunk szivesen ismerkednénk hölgyel párral
Csak lányokat keresek.Imádok nyalni,hosszan,és benne vagyok a perverz dolgokban is.Ha érdekel írj!
38 186 80 Sportos Budapesti Férfi Keres:

Ápolt, 20 éves Nyíregyházi fiú vagyok. lányt vagy idősebb hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra Nyíregyházán, hellyel rendelkezz,
Sziasztok, 20 éves ápolt Nyíregyházi fiú alkalmi/hosszútávú szexkapcsolatra hölgyet keres, kor és testalkat nem számít, hellyel nem rendelkezem, csak szóló hölgyek!!
Duci nagy mellü hölgyet illetve hasonlo hölgytagu párral ismerkednék minden jora! Hely kellene utazni tudok!jegestejecske@citromail.hu
Péntek este Ráckevére van kedve valakinek / valakiknek jönni??
Nagyon jó a hangulat és Igényes / Nívós a hely is!
Szívesen ismerkednék 35-től Igényes Intelligens Biszex Párokkal .
Szaunázás Lazítás és ha van közös Szimpátia és Kémia akkor Bármi elképzelhető részemről!
De ha csak egy Kellemes és Érdemes beszélgetés már akkor is megérte........
Szóval Péntek este 20h-kor Ráckevén??
Nagyon jó a hangulat és Igényes / Nívós a hely is!
Szívesen ismerkednék 35-től Igényes Intelligens Biszex Párokkal .
Szaunázás Lazítás és ha van közös Szimpátia és Kémia akkor Bármi elképzelhető részemről!
De ha csak egy Kellemes és Érdemes beszélgetés már akkor is megérte........
Szóval Péntek este 20h-kor Ráckevén??
sziasztok.......veszprémi vagy környéki,csinos molett hölgyet kényeztetnék47 éves korig.40 éves hetero srác párok is irhatnak email micubishi@citromail.hu
Sziasztok, 20 éves ápolt Nyíregyházi fiú alkalmi/hosszútávú szexkapcsolatra hölgyet keres, kor és testalkat nem számít, hellyel nem rendelkezem, csak szóló hölgyek!!
SZIASZTOK duci hölgyel vagy párral ismerkednék diszkréció Dunaújvárosba. finoman@citromail.hu
176 cm 85 kg vagyok45 éves.
176 cm 85 kg vagyok45 éves.
Telt hölgyet vagy ilyen tagú párt keresek, Fejér, Veszprém, Pest, Komárom megyékből.
Testes vastagfarkú pasi vagyok, aki imád nyalni.
Testes vastagfarkú pasi vagyok, aki imád nyalni.
vállalkozó szellemű lányt keresek, aki szeretné, ha kinyalnák, vagy valami ilyesmi, írjatok nyugodtan!

38 186 80 Sportos Budapesti Férfi Keres:
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Ma éjszakára keresek nyalás imádó hölgyet,párt veszprém és környékéröl.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Sziasztok! Telt pár vagyunk és keresünk bi beállitotságú telt hölgyet, vagy párt max 35 éves korig Esztergom környékéről.(ismerkednénk telt párokkal is a férfi bi kizárva) Szóló pasit nem keresünk.
A leveleket ide várjuk: egomipar24@gmail.com
A leveleket ide várjuk: egomipar24@gmail.com