növel párral ismerkednénk
Szép jó napot minden Goldengate lakóknak! Szeretnék csatlakozni Lányokhoz, Hölgyekhez, vagy Párokhoz, csak a Hölgy-Hölgyek örömére természetesen! A szex minden formáját szeretem és imádok pinát nyalni hosszasan, amíg a Hölgy el nem élvez vagy azt nem mondja hogy elég! Szeretem még a szexházibulikat és a gang bang partikat! Ha valaki tud ilyen bulikról az nyugodtan szólhat nekem is, mert szívesen csatlakozom Hétköznap - Hétvégén délután vagy este felé! Rendes, megbízható, és ápolt vagyok! Írjatok belső üzenetet vagy e-mail címet és már indulok is hozzátok! Szép estét mindenkinek sziasztok!

09.29. szombat estére belevaló duci hölgyet keresek!!!
Ha nincs még programod és szeretnél írj!!!
Puszi
Ha nincs még programod és szeretnél írj!!!
Puszi
györi v környéki párt v bi fiut keresünk a korosztályunkból 40 hellyel nem rendelkezünk
Berényi lányt,hölgyet keresek,aki szereti a popo szexet,sajnos még nem volt benne részem,de nagyon szeretném kipróbálni! Berényi 24 éves srác vagyok,átlagos farok mérettel,borotvált,sokan mondták már rá,hogy vastag,de ez majd kiderül Írjatok itt. Várom a leveleket,puszi addig is a popotokra(K)
Budapesti 40-es hetero férfi, hölgyet keresek. Belsö üzit irj.
Berényi lányt,hölgyet keresek,aki szereti a popo szexet,sajnos még nem volt benne részem,de nagyon szeretném kipróbálni! Berényi 24 éves srác vagyok,átlagos farok mérettel,borotvált,sokan mondták már rá,hogy vastag,de ez majd kiderül Írjatok itt. Várom a leveleket,puszi addig is a popotokra(K)
Sziasztok!Nyíregyházán keresnék pasit 40éves korig,a párommal kipróbálnánk a 3as szexet.Kizárólag a hölgy örömére.Hellyel rendelkezők jelentkezzenek!Hely mindenképp kellene!!!!!!. És akik szeretik a duci nőket.Duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg. Bemutatkozo üzit várunk.pistike74@indamail.hu
Nyíregyházi kisgyermekes házaspár teltebb hölgytaggal keres nagy intim méretű (min: 19/5) házibarátot egy nem tolakodó és gyengéd úriember személyében. a feleség kényeztetésére főleg kettes felálláshoz a férj passzív részvételével. Telefonszámot kérünk
növel párral ismerkednék
Sziasztok!Nyíregyházán keresnék pasit 40éves korig,a párommal kipróbálnánk a 3as szexet.Kizárólag a hölgy örömére.Hellyel rendelkezők jelentkezzenek!Hely mindenképp kellene!!!!!!. És akik szeretik a duci nőket.Duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg. Bemutatkozo üzit várunk.pistike74@indamail.hu
Hajdú,Szabolcs,Borsod megyei párokhoz csatlakoznék.
40 éves ápolt pasi vagyok. 176/90 kg kék szem,kopasz fej.
Nem vagyok kamus mint itt a legtöbben.Extra kéréseket is szivesen teljesítek.
AKÁR MA IS!! Privátba írjatok
Üzenet módosítása
40 éves ápolt pasi vagyok. 176/90 kg kék szem,kopasz fej.
Nem vagyok kamus mint itt a legtöbben.Extra kéréseket is szivesen teljesítek.
AKÁR MA IS!! Privátba írjatok
Üzenet módosítása

akkor én ki estem
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 18. kedd 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 18. kedd 07:04

Törölt felhasználó (812613)

növel párral ismerkednénk mi 33-40 évesek vagyunk duci mackós
növel párral ismerkednénk mi 33-40 évesek vagyunk duci mackós
duci telt lánnyal párral ismerkednék
Szívesen fotóznám párok együttlétét. (Természetesen a ti gépetekkel.) Így csak a szexre kell koncentrálnotok és minőségi fotókon lesztek megörökítve. Maximálisan diszkrét, intelligens férfi vagyok. Helyem nincs, utazni tudok.
Sziasztok!Nyíregyházán vagy esetleg Kisvárdán keresnék pasit 40éves korig,a párommal kipróbálnánk a 3as szexet.Kizárólag a hölgy örömére.Hellyel rendelkezők jelentkezzenek!Hely mindenképp kellene!!!!!!. És akik szeretik a duci nőket.Duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg. Bemutatkozo üzit várunk.pistike74@indamail.hu
hetero párral ismerkednénk hosszutávu kapcsolatra,tatabánya,komárom,györ környékéröl
Sziasztok!Nyíregyházán vagy esetleg Kisvárdán keresnék pasit 40éves korig,a párommal kipróbálnánk a 3as szexet.Kizárólag a hölgy örömére.Hellyel rendelkezők jelentkezzenek!Hely mindenképp kellene!!!!!!. És akik szeretik a duci nőket.Duci pár vagyunk. Bemutatkozo üzit várunk.pistike74@indamail.hu