szivesen ismerkiednénk lánnyal párral
Hétköznapra keresek hölgyet heteró
kapcsolatra, párt vagy baráti
társaságot ahol bi aktívként szerepet
vállalnék.
kapcsolatra, párt vagy baráti
társaságot ahol bi aktívként szerepet
vállalnék.
Jászberényben keresek telt hölgyet vagy lányt,kis hancurozásra,írjatok bátran
Sziasztok.31 éves férfi vagyok.Erotikát kedvelő, nyaláscentrikus erősen telt hölgyet keresek ma estére Veszprém és környékéről.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Pécs, Kaposvár környékén kényeztetnék telt hölgyet!
Kedves, barátságos, független, 47 éves férfi vagyok. 180cm magas, borotvált, magas szex kultúrával rendelkezem. BUDAPESTI telt alkatú hölggyel foglalkoznék, akár egész éjszakára. Búvóhelyet biztosítsál...Ha szenvedéllyel fűszerezett szexre vágysz írjál. ( via.estates.co@gmail.com )
hogyne!
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 06. szombat 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 06. szombat 18:18

Törölt felhasználó (833306)

Halli! Járnak erre csajok is?
Halli! Járnak erre csajok is?
Sziasztok! Husis falatokat keresek!! Pest megyéből..puszi
Sziasztok.31 éves férfi vagyok.Erotikát kedvelő hölgyet párt keresek ma estére Veszprém és környékéről.Erősen telt hölgyel is ismerkednék.E-mail:vboy8181@freemail.hu
37 186 80 Sportos - Kék szemű - Barna hajú - Budapesti Férfi: Budapesten vagy Környékén,Igényes Intelligens 40s 50s Mind két fél részéről BISZEX Párral Ismerkednék és Barátkoznék! Csak KOMOLYAN! Tartós de Laza Kötetlen Baráti és Szex Kapcsolat Mindenki Örömére
Közös Nudizás / Szaunázás / Napozás / Masszázs / És Mind az ami Mindenkinek Jó!

Jászberényben keresek telt hölgyet vagy lányt,kis hancurozásra,írjatok bátran
sziasztok mi 33- lány 40ffi pár vagyunk szivesen ismerkednénk növel és párral
Halli! Telt hölgy érdekelne Budapest.
Sziasztok.Mi szarvasi pár vagyunk.Lány 45 fiú 29.Péntek vagy szombat estére keresnénk párt.Vagy valami szex parti félét.Utazni kb egy 150 km es körzetben tudunk.Mi komolyan gondoljuk. e-mail:bakter1982@gmail.com
Berényi lányt,hölgyet keresek,aki szereti a popo szexet,sajnos még nem volt benne részem,de nagyon szeretném kipróbálni! Berényi 24 éves srác vagyok,átlagos farok mérettel,borotvált,sokan mondták már rá,hogy vastag,de ez majd kiderül Írjatok itt. Várom a leveleket,puszi addig is a popotokra(K)
Szép jó estét minden Goldengate lakóknak! Szeretnék csatlakozni Lányokhoz, Hölgyekhez, vagy Párokhoz, csak a Hölgy-Hölgyek örömére természetesen Debrecenből! A szex minden formáját szeretem és imádok pinát nyalni hosszasan, amíg a Hölgy el nem élvez! Szeretem még a szexházibulikat és a gang bang partikat! Ha valaki tud ilyen bulikról az nyugodtan szólhat nekem is, mert szívesen csatlakozom Hétköznap - Hétvégén délután vagy este felé! Rendes, megbízható, és ápolt vagyok! Írjatok belső üzenetet vagy e-mail címet, és meg beszéljük a részleteket! Sziasztok!

Nagyon szexik a kepeid
van kedved ismerkedni? Szeretem a duci lányokat:P
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 30. vasárnap 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 30. vasárnap 23:06

Törölt felhasználó (860920)

Fiatal, extra duci lány ismerkedne budapesti férfiakkal
)

Az adatlapok sokszor nem fedik az igazságot, én sem szoktam vele foglalkozni őszintén szólva. De elolvastam a tiedet, csak gondoltam hátha
egy próbát megért
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 30. vasárnap 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 30. vasárnap 15:30

Törölt felhasználó (856817)

az adatlapod szerint nem keresel senkit, és 25 éves vagy... Nem olvastad el az enyémet

Berényi lányt,hölgyet keresek,aki szereti a popo szexet,sajnos még nem volt benne részem,de nagyon szeretném kipróbálni! Berényi 24 éves srác vagyok,átlagos farok mérettel,borotvált,sokan mondták már rá,hogy vastag,de ez majd kiderül Írjatok itt. Várom a leveleket,puszi addig is a popotokra(K)