Jászberénybe keresek hölgyet,lányt,asszonyt(kor nem számít)aki végre segítene rajtam.....,már nagyon vágyom egy kis szexre,kérlek segítsetek
Szép jó napot minden Goldengate lakóknak! Szeretnék csatlakozni Debrecenben Lányokhoz, Hölgyekhez, vagy Párokhoz, csak a Hölgy-Hölgyek örömére természetesen! A szex minden formáját szeretem és imádok pinát nyalni hosszasan, amíg a Hölgy el nem élvez vagy azt nem mondja hogy elég lesz! Szeretem még a szexházibulikat és a gang bang partikat! Ha valaki tud ilyen bulikról az nyugodtan szólhat nekem is, mert szívesen csatlakozom! Írjatok belső üzenetet vagy e-mail címet és már indulok is hozzátok! Szép napot mindenkinek sziasztok!

Budapesti Hölgyet keresek.
Sziasztok!Nyíregyházán keresnék pasit 40éves korig,a párommal kipróbálnánk a 3as szexet.Kizárólag a hölgy örömére.Hellyel rendelkezők jelentkezzenek!Hely mindenképp kellene!!!!!!. És akik szeretik a duci nőket.Duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg. Bemutatkozo üzit várunk.pistike74@indamail.hu
Vannak-e itt olyan duci holgytagu párok ahol a holgy kedveli az erotikus masszirozast elojatekként? Hely kellene utazni tudok!jegestejecske@citromail.hu
Sziasztok!50-éves telt nemfüggetlen férfi vagyok.Elhanyagolt érett telt hölgyet kényeztetnék.
telt nagy cicis pár keres párt
növel párral ismerkednék
Sziasztok.31 éves férfi vagyok. Telt,nagy cicis hölggyel ismerkednék Veszprém és környékéről.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Jászberénybe keresek hölgyet,lányt,asszonyt(kor nem számít)aki végre segítene rajtam.....,már nagyon vágyom egy kis szexre,kérlek segítsetek
Sziasztok.31 éves férfi vagyok.Erotikát kedvelő hölgyet párt keresek Veszprém és környékéről.Erősen telt hölgyel is ismerkednék.E-mail:vboy8181@freemail.hu
35 éves, kisgyermekes pár, hosszútávú szexkapcsolatra keres, intelligens, diszkrét, ápolt, utazni tudó, hétvégén késő esti szabadidővel rendelkező párt vagy férfit 30-40év között. A férfiaknál a hetero beállítottság elvárás. Szükségünk van némi ismerkedésre, ezért olyanok írjanak akik vállalni tudnak 1-2 előzetes találkozót.Várjuk a jelentkezéseket, lehetőleg fényképpel (arc nélkül is jó). vasparos01@gmail.com
Házaspárral szívesen ismerkednék, barátkoznék 40-50év körül. Szívesen meglesném együttléteteket, akár szabadban autóban is. Formás nőies teltebb alkat előnyben. Diszkréció elvárt, adott.
Normális, szerény 31 F.vok., keleti országrész. Belső üzit várok.
Normális, szerény 31 F.vok., keleti országrész. Belső üzit várok.
Ápolt sok mindenre nyitott szexuálisan túlfűtött enyhén perverz középkorú (41-43) budapesti pár vagyunk, szép arcú igényes teltkarcsú hölgytaggal. A hölgy örömére (creampie, tehát beleélvezős szexre) keresünk egy -azaz egy- nyitott gondolkodású, enyhén perverz, szexuálisan kiéhezett és nálunk jóval idősebb de azért potens urat 55-75 év közt, csak hosszabb távra. A vastag és nagy méret előny, de nem feltétel. Kis méret is lehet, de akkor rengeteg spermád legyen. A hely megoldott de te is vendégül láthatsz minket. Anyagiaktól mentesen gondoltuk!
Hétköznapra keresek hölgyet heteró
kapcsolatra, párt vagy baráti
társaságot ahol bi aktívként szerepet
vállalnék
kapcsolatra, párt vagy baráti
társaságot ahol bi aktívként szerepet
vállalnék
Sziasztok.31 éves férfi vagyok.Erotikát kedvelő hölgyet párt keresek Veszprém és környékéről.Erősen telt hölgyel is ismerkednék.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Kortól és testalkattól függetlenül keresek párokat Debrecenből (vagy a környékéről), akik szeretik (vagy szeretnék kipróbálni) a szexet plusz 1 pasival.

veszprémi telt hölgyet keresek....40 éves átlagos pasi.párhoz is beszálnék a hölgy örömére...leveleket az üzenetekbe várom köszi

szolnok mi. vagy békés mi. 40 es nők irjanak ponty5@citromail.hu