Én nagyon szeretem a duci nőket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 13. szombat 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 13. szombat 22:32
Törölt felhasználó (856600)

Nem csak macis èrdekel
Nem csak macis èrdekel
Én meg duci illetve extraDUCI NÖT szexre !! de olyat aki a nem macis férfit szereti és lehet a nagy makkom pinajaba gumi nélkül !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 13. szombat 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 13. szombat 18:53
Törölt felhasználó (856600)

Sziasztok duci kedvelö pasit keresek szexre
Sziasztok duci kedvelö pasit keresek szexre
Nagy keblu duci no tagu párral ismerkednek akik kedvelik a ketten egy lyukban felallast! Hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu
Ma este szívesen kényeztetnék telt Hölgyet Budapesten! 50-es, borotvált, ápolt, kulturált férfi.
Igazán extraduci nö írhatna,küldhetne EGESZALAKOS mms-t vagy email-t!! hogy minnél előbb tudjunk élvezetesen együtt lenni! 30/4171752 ide mms,email pedig waffen43@t-email.hu Én a körte alkatu tehát lefelé szélesedő duci NÖért rajongok!
Jelen. :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 12. péntek 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 12. péntek 17:51
Törölt felhasználó (875922)

Ma valaki?
Ma valaki?
Sziasztok! duci, husis hölgyet párt keresek Pest megyében:Monor környékén puszika
Helló. Én pont az ilyen NÖT imadom kényeztetni,sokáig sokszor! tartós barátságban is benne vagyok! voltam már hazibarát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 01. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 01. hétfő 14:06
Törölt felhasználó (887486)

40 éves barátnőmnek keresek férfit, nőt, aki helyettem kefélné és belevinné a bizarr szex rejtelmeibe. Nyitott, de még tapasztalatlan a bizarr szexben, én sajnos 65 évesen egészségügyi okok miatt nem tudok mindent megadni neki, de támogatom a vágyai kiélésében. Erősen molett, 120 kg, nagyseggű, kopasz húsos pinájú, vastagcombú, nagyhasú szexéhes macska, imádja a kemény seggbebaszást.
Sziasztok Párok!
Szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére.37 éves 188 magas vagyok,Budapest és környéke. Ma este?
Szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére.37 éves 188 magas vagyok,Budapest és környéke. Ma este?
bi párral lánnyal ismerkednénk
imádom a duci telt kövér nöket szivesen ismerkednék növel és párral hölgy örömére
sziasztok!!! valaki?? egy ápolt igényes pasival 18/7 a méretem
Nagy keblu duci no tagu párral ismerkednek akik kedvelik a ketten egy lyukban felallast! Hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu
Sziasztok! Nyíregyházán keresnénk pasit , a párommal kipróbálnánk a 3as szexet.Kizárólag a hölgy örömére.Hellyel rendelkezők jelentkezzenek!Hely mindenképp kellene!!!!!!. És akik szeretik a duci nőket.Duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg. Pasi 172magas 140kg
hellóka pest megye még belefér a távolságba?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 01. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 01. hétfő 14:06
Törölt felhasználó (887486)

40 éves barátnőmnek keresek férfit, nőt, aki helyettem kefélné és belevinné a bizarr szex rejtelmeibe. Nyitott, de még tapasztalatlan a bizarr szexben, én sajnos 65 évesen egészségügyi okok miatt nem tudok mindent megadni neki, de támogatom a vágyai kiélésében. Erősen molett, 120 kg, nagyseggű, kopasz húsos pinájú, vastagcombú, nagyhasú szexéhes macska, imádja a kemény seggbebaszást.
ffi keresünk
Meg szeretném kérdezni hogy érdekel ne e egy kis kényeztetés?? egy kis masszázs meg utána egy kis nyalás persze nem kell kölcsönös legyen ha nem akarod!!!