Sziasztok!
Szabolcs és Borsod megyékből lenne itt egy igényes pár egy szintén igényes pasinak a hétvégére?
Autóm van távolság nem gond!
Esetleges válaszokat priviben kérném
Addig is sok sikert mindenkinek!
Szabolcs és Borsod megyékből lenne itt egy igényes pár egy szintén igényes pasinak a hétvégére?
Autóm van távolság nem gond!
Esetleges válaszokat priviben kérném

Addig is sok sikert mindenkinek!

Törölt felhasználó (880346)

nöt párt bi ffit keresünk
Sziasztok!
21 éves, pesti, mackós srác vagyok, és partneremet keresem egy olyan hölgy személyében, akinek nem okoz gondot, hogy még szűz vagyok. Ha esetleg felkeltettem érdeklődésedet, írj nyugodtan.
Norbi
21 éves, pesti, mackós srác vagyok, és partneremet keresem egy olyan hölgy személyében, akinek nem okoz gondot, hogy még szűz vagyok. Ha esetleg felkeltettem érdeklődésedet, írj nyugodtan.
Norbi
Vannak-e itt olyan pasik akiket izgatna ha telt feleségét megdugnak? Hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu
somogy m.-ből keresek kerek csajt
nöt párt bi ffit keresünk
Sziasztok! Szívesen kényeztetnék Debrecenben helyel rendelkező, bevállalos, Lányokat, Hölgyeket, Párokat, hosszútávú szexkapcsolatra, akár szexházibulikra is csatlakozóm! Kiéhezet Hölgyeket is várok akik nem tudnak be telni a szexuális étvágyukkal, szívesen segítenék nekik! Az adatlapomon mindent megtaláltok rólam: http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/860166

Hölgy partnerem keresem!Helyem van
25 éves macis srác vagyok, beszállnék párokhoz!!! Utazni tudok
Hölgy partnerem keresem!
Sziasztok!
Budapesti, 25 éves ápolt srácként keresem hölgy partnerem! Lehetsz akár idősebb és teltebb is. Hosszútávra keresek
Budapesti, 25 éves ápolt srácként keresem hölgy partnerem! Lehetsz akár idősebb és teltebb is. Hosszútávra keresek
Sziasztok!
Szombat délelőttre keresek partnereket Miskolc,és vonzáskörzetéből!
Szombat délelőttre keresek partnereket Miskolc,és vonzáskörzetéből!
nöt párt keresünk ill nagyonmacis ffit 41 feletit
Sziasztok!Helyel rendelkező normális Bi ffit keresünk borsod és környező megyéiből. Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok.Hosszútávra keresek hölgyet,kellemes időtöltésre,kikapcsolódásra!Hellyel rendelkezem.A részleteket privátban megbeszéljük!

Sziasztok! Szóló pasi nem jöhet szóba véletlenül?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 02. szombat 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 02. szombat 13:03

Törölt felhasználó (899109)

Sziasztok! Pest vagy az közeli párt keresünk akik szeretik a duci hölgy partnert
Szombat este párhoz csatlakoznánk Győr v környékén
Sziasztok!Kedves nyitott baratsagos erzékien szeretgeto fuggetlen fiatalemberke ismerkedne egy szinten nyitott kedves hellyel rendelkezö párral ahol a hölgy lenne a középpontban s minden örömöt ö kapna! Tavolsag nem gond utazni tudok! Ha volna ilyen pár akik szivesen ismerkednének akkor várom skype elérhetöségeket! fehercsont@citromail.hu
Sziasztok párként - párral ismerkednénk Győr és max 130 km
11. 09 este kellemes eltöltésére 33 - 52 év között
Mi L31 - F39 pár vagyunk utazni tudunk
Levél címünk la.maria@citromail.hu
11. 09 este kellemes eltöltésére 33 - 52 év között
Mi L31 - F39 pár vagyunk utazni tudunk
Levél címünk la.maria@citromail.hu
Sziasztok! párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére a környéken!